Joukkuetoverin agentti esitti röyhkeän väitteen Napoli-tähdestä – maalitykki raivostui: "Olet kasa roskaa"

Napolin tähtihyökkääjä Victor Osimhen on jyrähtänyt joukkuetoverinsa Khvicha Kvaratskhelian agenttina toimivalle Mamuka Jugelille.

Kaikki sai alkunsa, kun Jugeli vertaili Osimhenin ja Kvaratskhelian tilanteita median edessä. Haastattelun aikana Jugeli teki jykevän väitteen Osimhenin tulevaisuudesta, vaikkei hän edes edusta Napolin nigerialaishyökkääjää.

– Osimhen on tehnyt uuden sopimuksen, mutta uskotteko todella, että hän pelaa Napolissa koko uransa? Voin kertoa sinulle etukäteen, että hän menee Saudi-Arabiaan ensi kesänä. Voin kertoa, ettei Khvicha hyväksyisi sellaista siirtoa edes miljardilla, Jugeli sanoo Gazzetta dello Sportin mukaan.

– Hän (Kvaratskhelia) pelaa mieluummin Real Madridissa, Bayern Münchenissä, Barcelonassa tai Manchester Cityssä. Kvaratskhelialla on erilaiset tavoitteet ja mieltymykset. Hän haluaa menestyä, Jugeli jatkaa piikitellen samalla Osimhenia.

Jugelin sanat kiirivät luonnollisesti myös Afrikan mestaruuskilpailuihin Nigerian kanssa valmistautuvan Osimhenin korviin, eikä tähtihyökkääjä katsonut kommentteja hyvällä. Osimhen laukoi Instagram-tilillään täyslaidallisen Jugelin suuntaan.

– Hyvä Mamuka Jugeli. Olet kasa roskaa ja häpeäpilkku. Häpeän sinun päättelykykyäsi. Typerys! PIDÄ NIMENI KAUKANA SUUSTASI! Osimhen jyrähtää Instagramin tarinaosiossa.

Lue myös:

    Uusimmat