Supertähdet sivussa Mestarien liigan huippuottelusta – Atlético Madrid saattaa sen sijaan saada Luis Suarezin takaisin: ”Virus on outo”

Atlético Madrid kohtaa tiistaina Bayern Münchenin Mestarien liigan huippuottelussa. Bayern lepuuttaa kamppailussa useita tähtipelaajiaan, mutta Luis Suárez saattaa tehdä paluun Atléticon hyökkäykseen.

Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone avasi Suárezin terveystilannetta huippukamppailun alla. 33-vuotias uruguaylaishyökkääjä on jäänyt kolmesta viime ottelusta paitsi positiivisten koronavirustestien takia, mutta saattaa kuntoutua ajoissa tiistain peliin.

– Virus on outo. Se on mahdollista, että huomenna hän antaa negatiivisen testituloksen ja on pelikuntoinen. Hän on harjoitellut ja haluaa auttaa joukkuetta, Simeone kertoi maanantaina lehdistölle.

– Meidän on odotettava vielä. Juttelin hänelle viimeksi eilen ja hän voi hyvin. Hän haluaa takaisin joukkueen mukaan.

– Jos hän ei pelaa huomenna (tiistaina), hän pelaa viimeistään lauantaina. Tärkeintä on, että hänestä tuntuu hyvältä.

Atlético Madrid ei ole vielä napannut pääsylippuaan Mestarien liigan pudotuspeleihin. Suárezin paluusta olisi madridilaisseuralle suuri apu, sillä entinen Barcelona-kärki on tehnyt viisi maalia ensimmäiseen kuuteen La Liga -otteluunsa Atléticon paidassa.

Bayern Münchenin miehistöstä puuttuu sen sijaan useita tähtipelaajia, mikä ainoastaan parantaa Atléticon voittomahdollisuuksia. Mestarien liigan hallitseva mestari on jo varmistanut paikkansa lohkon kärjessä, minkä takia päävalmentaja Hansi Flick ei tarvitse ykköstähtiään tiistain peliin.

– Voin vahvistaa, etteivät Manuel Neuer, Robert Lewandowski, Leon Goretzka ja Corentin Tolisso matkusta kanssamme Madridiin, Flick kertoi lehdistölle.

– Sen lisäksi Alphonso Davies ja Joshua Kimmich jäävät kuntouttamaan vammojaan.

Atlético Madrid voi varmistaa jatkopaikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä voittamalla Bayernin, jos Lokomotiv Moskova ei voita omassa ottelussaan RB Salzburgia.

Mestarien liigassa pelataan tiistaina jälleen kahdeksan ottelua. Kaikki pelit ovat nähtävissä suomeksi selostettuina C Morelta.

Lue myös:

    Uusimmat