Valioliigan supertähdeltä kylmä viesti – haluaa jättää seuransa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham Hotspurin paidassa palloileva tähtihyökkääjä Harry Kane haluaa jättää seuransa tänä kesänä. 

Kane haluaa saada asian hoidetuksi ennen ensi kuussa alkavia EM-kilpailuja. Valioliigan maalipörssin kärjessä (22 maalia) olevalla hyökkääjällä on sopimus Tottenhamin kanssa vuoteen 2024. Se voi toimia siirron kompastuskivenä, sillä Kanen arvoksi on arvioitu 100 miljoonaa puntaa (yli 116 miljoonaa euroa).

Sky Sportsin mukaan Manchester United, Manchester City ja Chelsea ovat olleet yhteyksissä Kanen edustajien kanssa. Englantilaishyökkääjä on turhautunut, koska Tottenham ei ole voittanut pokaaleja, vaikka Kane onkin pokannut yksilöllisiä palkintoja. 

Tottenham on voittanut edellisen pokaalin vuonna 2008. Sillä oli sauma korjata tilanne viime kuussa, mutta se hävisi Liigacupin finaalin Manchester Citylle. Tottenhamilla on minimaalinen sauma edetä ensi kauden Mestarien liigaan. Se vaatisi Chelsean ja Liverpoolin pistemenetyksiä kahdella viimeisellä kierroksella. 

Tottenham pelaa tiistaina Aston Villaa vastaan ja päätöskierroksella vastassa on Leicester.

Lue myös:

    Uusimmat