Supernannyn päätösjaksossa nähdään tuttu perhe – Pia Penttala muistuttaa: "Jos annat periksi nyt, viiden vuoden päästä tulee olemaan todella vaikeaa"

1:35
Supernanny tuo perheeseen työkaluksi Tähtihetken - yksinkertaisella keinolla haetaan rauhaa vauvanhoitoon.

Supernanny palaa ensimmäiseltä kaudelta tutun perheen apuun. Kausi tulee päätökseensä. 

Supernanny Suomi -sarjan ensimmäisellä kaudella tavattiin vahvatahtoinen tyttökaksikko, joka oli päässyt perheessä vallan kahvaan ja väsytti vanhemmat temppuiluillaan.

Kauden viimeisessä jaksossa Supernanny Pia Penttala palaa tapaamaan näitä Heinolan prinsessoja, kun perheeseen on syntynyt uusi vauva.

Erityisesti perheen toinen tytär tasapainottelee vaihtelevalla menestyksellä ison ja pienen tytön välimaastossa.

Perhe kaipaa taas Supernannyn neuvoja ja on aika päivittää perheen säännöt. Penttala peräänkuuluttaa jälleen vanhemmilta tomeraa otetta omapäisten tyttäriensä kanssa. 

– Mulle jäi mieleen tuttu lause. Mä annan periksi, kun en enää jaksa. Lupaan sulle, että se oli kaksi vuotta sitten helpompaa, kun nyt. Jos annat periksi nyt, niin neljän-viiden vuoden päästä se tulee olemaan todella vaikeata, Penttala sanoo. 

Penttala myös opastaa tytöille Tähtihetken merkityksen. Näin perheen äiti saa kaipaamansa rauhan perheen pienimmän hoitamiseen. 

– Silloin, kun äiti tietää, että nyt hänen pitää mennä syöttämään tai nukuttamaan Luukasta tai vaihtamaan hänen vaippansa, niin silloin äiti laittaa tämän keittiön pöydälle. Silloin te tiedätte, että teidän pitää odottaa hetki, Penttala kertoo tytöille. 

Supernanny Suomi torstaina klo 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Kauden päätösjakso!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja