Supernanny palaa ratkomaan suomalaisperheiden ongelmia: "Perheet avautuivat todella henkilökohtaisissa asioissa"

7:23
Pia Penttala vieraili Vappu ja Marja Livessä viime keväänä.

Supernanny Suomi palaa auttamaan hädässä olevia suomalaisperheitä.

Suomen oma Supernanny  Pia Penttala auttaa erilaisia ongelmia potevia lapsiperheitä jämäkästi kohti parempaa arkea.

Luvassa on parempaa, helpompaa ja hauskempaa arkea sekä liikuttavia kohtaamisia.

Jämäkän hurmaava Penttala saapuu kiireisten lapsiperheiden avuksi, avaa apua kaipaaville vanhemmille uusia näkökulmia sekä opettaa heille erilaisia tapoja ja käytännön ratkaisuja toimia koko perheen parhaaksi.

Brittiformaattiin perustuvan sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella Supernanny Suomi auttoi perheitä hallitsemaan muun muassa ruuturiippuvuutta ja äänekkäitä raivokohtauksia.

Toisella tuotantokaudella tutustutaan perheisiin, joissa vanhemmat kaipaavat kannustusta rajojen asettamiseen ja apua sisarusten välisten riitojen vähentämiseen.

Pia Penttala pureutuu perheiden arjen haasteiden pyörittämiseen ja saa ottaa käyttöön kaiken kokemuksensa pohtiessaan parhaita ratkaisukeinoja kunkin perheen pulmiin.

Empaattinen ja lämmin Pia Penttala on pehmeiden arvojen asiantuntija ja perheisiin saapuessaan hetken rinnalla ja läsnä.

"Perheet avautuivat todella henkilökohtaisissa asioissa, ja pääsin tukemaan vanhemmuutta vielä syvemmin kuin vain arjen ohjauksessa."

Hän toimii perheenjäsenten auttajana ja tukena, ja on ymmärtävä ja inspiroiva mentori heille. Supernannyn ohjeet auttavat perheenjäseniä tekemään omia ja juuri heille sopivia valintoja toimivampaan lapsiperhearkeen, jatkamaan eteenpäin ja parempiin rutiineihin. Perheet tekevät kovasti töitä saavuttaakseen tasapainoisen tilan, jossa kaikki perheenjäsenet tulevat nähdyksi ja kuulluksi.

– Perheissä todella odotettiin minua ja koko tiimiä neuvojen ja avun tuojana. Erityisesti kaudelta mieleeni jäi perheiden valtava rehellisyys ja avoimuus asioita kohdatessa. Perheet avautuivat todella henkilökohtaisissa asioissa, ja pääsin tukemaan vanhemmuutta vielä syvemmin kuin vain arjen ohjauksessa. Vanhemmat oikein janosivat oppia ja tietoa vaikeissakin asiakohdissa, Penttala kertoo.

– Tällä kaudella perheiden luottamus minua kohtaan mahdollisti nostamaan ruutuajan oireeksi jostakin syvällisemmästä ja henkilökohtaisemmasta vanhemmuuden puutteesta ja osaamattomuudesta, hän jatkaa.

Kuka on Pia Penttala?

 • Lastensuojelutyöntekijä yli 20 vuoden kokemuksella.
 • Lastensuojeluyksiköiden toimitusjohtaja/yrittäjä yli 10 vuoden taustalla.
 • Työnohjaaja 10 vuoden kokemuksella.
 • Ylemmän erityistason psykoterapeutti.
 • Psykoterapian maisteri.

Toinen tuotantokausi MTV3-kanavalla tiistaisin 4.2. klo 21 alkaen!

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja