Superkurvikas Coco jakelee seksivinkkejä aviopareille

Räppäri Ice-T ja hänen kurvikas vaimonsa Coco Austin vinkkasivat, kuinka avioliitossa saa säilytettyä kipinän.

Ice-T, 53, ja Coco Austin, 32, paljastelevat kymmenvuotisen onnellisen liittonsa salaisuuksia uudessa Ice Loves Coco tosi-tv-sarjassaan. Hiphop-lehti Vibelle kaksikko antoi vinkkejä siitä, kuinka seksin ja rakkaussuhteen saa pysymään kiihkeänä myös avioliitossa.

– Mene naimisiin sellaisen ihmisen kanssa, kuka kiihottaa sinua aivan hemmetisti, Ice-T neuvoo.

– Älä luota siihen, että kunhan pääsette naimisiin, kumppanistasi tulee oikea seksipeto. Hänen pitää olla oikea seksipeto jo ennen naimisiinmenoa, Coco ohjeistaa.

Ice-T:n mielestä kannattaa odottaa siihen asti, kunnes tapaa täydellisimmän seksikumppaninsa ja mennä sitten tämän kanssa naimisiin. Hän myöntää, että seksi kärsii liian usein stressistä, joka kohdistuu suhteeseen ja arkeen.

Coco Austinin mukaan avioliitossa säilyy tietty mielenkiinto, kun on valmis kokeilemaan uusia ja piristäviä mausteita.

– Kokeilkaa kaikenlaisia asioita. Kokeile edes kerran, jotta näette oletteko samalla aaltopituudella ja nautitteko yhdessä siitä. Jos niin tapahtuu, niin se vain parantaa seksielämäänne.

– Kokeilu nostaa seksin ihan uudelle tasolle. Kokeilkaa reippaasti, siinä ei ole mitään vikaa. Satunnaisissa suhteissa ei tule samanlaisia kokeilun mahdollisuuksia, Ice-T säestää vaimoaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Vibe.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja