Miksi Frendit on kaikkien aikojen paras komediasarja? Superfani listasi syyt!

Frendit-fani listasi kymmenen syytä, miksi Frendit on kaikkien aikojen paras komediasarja.

Frendit-komediasarja päättyi yli kymmenen vuotta sitten, mutta sarjan suosio ei ole vuosikymmenessä laantunut.

Näyttelijöiden tyrmäyksistä huolimatta fanit elättelevät edelleen toiveita sarjan paluusta tavalla tai toisella, joten vieläkään ei ole liian myöhäistä hypätä sarjaan mukaan.

Superfani listasi kymmenen hyvää syytä alkaa katsoa Frendejä:

1. Phoebe Buffay

Monesti sanotaan, että ystäväporukassa ei ole hauskaa, ellei mukana ole yhtä idioottia. Frendeissä tämän tarpeen täyttää Lisa Kudrow'n esittämä Phoebe Buffay. Hänen persoonallisuudestaan ei koskaan pääse yli, laukoi hän sitten yksinkertaisen hauskoja repliikkejä tai lauloi itse säveltämiään kappaleita. Phoebe Buffay on syy katsoa Frendejä ja myös syy katsoa sitä yhä uudelleen ja uudelleen. Hänen takiaan jakson joutuu usein pysäyttämään, koska huomaa nauravansa niin lujaa.

2. Sarjaa voi katsoa ystävien kanssa ja taputtaa tunnusmusiikin tahtiin

Mikä olisikaan parempaa, kuin kutsua ystäviä kylään ja lojua yhdessä sohvalla katsoen palkittua komediasarjaa. Muista kuitenkin varata tarpeeksi ruokaa, sillä voi olla, että teiltä jää muutama ateria väliin kun aloitatte katsomisen!

3. Chandler Bing ja Joey Tribbiani

Tämä kaksikko on eeppinen. Varaudu opettelemaan ulkoa Matt LeBlancin esittämän Joeyn tarttuva How you doin' -iskulause ja Matthew Perryn näyttelemän Chandlerin sarkastisen hauskat heitot.

4. Voit jauhaa sarjasta toisten sitä katsoneiden kanssa

On ikävää kuunnella muiden juttelevan sarjasta ja tyytyä itse vain tuijottelemaan tyhjyyteen. Kun aloitat sarjan katsomisen nyt, pääset vihdoin jyvälle siitä, miksi fanit eivät vain pääse yli tästä sarjasta.

5. Monican pakkomielteinen luonne

Monican siisteys- ja järjestyspakkomielle on yksi hyvä syy katsoa sarjaa. Courteney Coxin esittämä Monica on Gellerien sisaruksista kovanaamaisempi ja hänen asuntonsa on yksi porukan tärkeimmistä kokoontumispaikoista heti Central Perk -kahvilan jälkeen. Pidä hatustasi kiinni kohtauksissa, joissa hänen pakkomielteensä ja kilpailuhenkisyytensä pääsevät valloilleen!

6. Ross ja Rachel

Monien mielestä Ross ja Rachel ovat koko sarjan pääpari. Alusta asti saadaan seurata, kuinka David Schwimmerin esittämä nörtihtävä Ross Geller kerää rohkeutta tunnustaakseen Jennifer Anistonin näyttelemälle Rachelille todelliset tunteensa. Koko tarina täytyy vain nähdä itse.

7. Vierailevat tähdet

Sen lisäksi, että sarjan pääkuusikko on vertaansa vailla, jaksoissa on pitkin kausia nähty todella nimekkäitä vierailevia tähtiä. Sarjassa ovat vilahtaneet muun muassa Brad Pitt, Robin Williams, Dakota Fanning, Julia Roberts ja Bruce Willis

8. Günther

Frendit käyttävät omana olohuoneenaan alakerrastaan löytyvää Central Perk -kahvilaa, jota pyörittää hellyttävä Günther. Blondatuista hiuksistaan muistettava ujo mies on salaa mutta sitäkin palavammin rakastunut Racheliin ja tuntee siksi kytevää vihaa Rossia kohtaan. 

9. Janice

Chandlerin ärsyttävä on-off-tyttöystävä Janice omaa monen mielestä tv-historian ärsyttävimmän naurun. Maggie Wheelerin näyttelemä nainen muistetaan myös repliikistään Oh-my-God, joka kajahtaa sarjan historiassa ilmoille useita kertoja mitä kummallisimmissa tilanteissa.

10. Huhut paluusta

Vaikka Frendien loppumisesta on jo yli kymmenen vuotta aikaa, huhut porukan paluusta vellovat voimakkaina yhä. Näyttelijät ovat itse useasti kiistäneet juorut esimerkiksi mahdollisesta Frendit-elokuvasta, mutta se ei estä faneja haaveilemasta siitä, että kuusikko nähdään vielä joskus yhdessä.

Frendit AVAlla ma–to kello 22.30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja