Supercellin hittipeli Clash of Clans sai merkittävän päivityksen

Suomalaisen Supercellin hittipeli Clash of Clans on saanut suuren päivityksen. Sen myötä peliin lisätään kuukausittaiset kaudet, joiden aikana on mahdollista suorittaa lukuisia haasteita ja avata palkintoja.

Clash of Clansiin lisättävät kaudet kestävät kuukauden ensimmäisestä päivästä viimeiseen. Niiden aikana julkaistaan pelattavaksi sekä päivittäisiä haasteita, jotka ovat pelattavissa vain yhden vuorokauden että koko kauden pelattavissa olevia haasteita, joita julkaistaan kuukauden aikana 24, kuusi viikkoa kohden.

Haasteet koostuvat pelinsisäisistä tavoitteista ja saattavat liittyä esimerkiksi rakennusten pystyttämiseen tai tietyn joukkomäärän lähettämiseen.

Kuukausittaiset haasteet ovat saatavilla ilmaiseksi kaikille, mutta Gold Pass -passin ostajille avautuvat palkinnot ovat parempia. Hopeatason jäsenille erilaisia palkintoja on yhteensä 15, kultajäsenille taas 30, minkä lisäksi kuukausittain jaettava ja pelin sisäisessä valuutassa heille maksettava palkkio on suurempi. Kultajäsenet voivat myös avata kuukausittain uuden ulkoasun pelihahmolleen, ja kultajäsenyys maksaa 4,99 euroa kuukaudessa.

Clash of Clansin mittava päivitys on nyt julkaistu Androidille ja iOS:lle. Lisätietoja uudistuksista on saatavilla pelin verkkosivuilta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja