Suosittu 43-vuotias uutisankkuri löytyi kuolleena hotellista – epäillään huumeiden yliannostusta

Suosittu 43-vuotias uutisankkuri löytyi kuolleena hotellista – epäillään huumeiden yliannostuksesta 1:34
Suosittu uutisankkuri löytyi kuolleena hotellista.

Suosittu yhdysvaltalainen uutisankkuri Chris Burrous Los Angelesista on poliisin mukaan löydetty kuolleena hotellihuoneestaan. Asiasta kirjoittaa CNN News. 

43-vuotiaan KTLA-lähetyksen ankkurin kuolemaa tutkitaan mahdollisena huumeiden yliannostuksena. Poliisi löysi Chris Burrousin hotellihuoneesta sen jälkeen, kun hätäkeskukseen oli tullut soitto mieheltä, joka oli Burrousin seurassa. Seuralainen kertoi mahdollisesta yliannostuksesta.

Kun ensihoito saapui paikalle, mies ei hengittänyt. Burrousia lähdettiin kuljettamaan sairaalaan, jossa hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi. Kuolinsyytä ei ole kerrottu virallisesti, vaan poliisi tutkii sitä vielä.

Burrous on USA:ssa hyvin tunnettu uutisankkuri

Burrous liittyi KTLA-uutistoimitukseen vuonna 2011. Hän ankkuroi uutisia koko maassa ja oli hyvin tunnettu.

– Ajatuksemme ja rukouksemme ovat Crisin perheen tukena, KTLA: n toimitusjohtaja Don Corsini ja uutispäällikkö Jason Ball totesivat yhdessä.

Burrousilla on vaimo ja 9-vuotias tytär.

KTLA:n toimittaja Lynette Romero kirjoittaa puolestaan Twitterissä, että ”ei ole olemassa sanoja.” Kuvassa hän poseeraa Burrousin kanssa.

”Otimme tämän kuvan yhteisen lähetyksemme aikana, eikä meillä ollut aavistustakaan, että se jäisi viimeiseksi. Sinä sait minut nauramaan, nyt itken. Kyyneleeni ovat nyt sinun suloisen tyttäresi, vaimosi ja vanhempieni kanssa. Ikävöimme sinua niin...” 

Lue myös:

    Uusimmat