Suosikkimuusikoiden signeeraamat taulut huutokaupassa – tuotot lastensairaalalle

Huuto.netissä on myynnissä kymmeniä tähtiartistien signeeraamia tauluja. Hyväntekeväisyyshuutokaupalla kerätään varoja lastensairaalalle.

Kesällä 2015 Helsingin Olympiastadionilla järjestettiin ainutlaatuinen Live Aid 2015 -konsertti, jolla kerättiin varoja uuden Lastensairaalan hyväksi.

Tempaus saa vielä jatkoa, sillä nyt netissä huutokaupataan kaikkiaan 52 suomalaisartistin signeeraamaa taulua. Huutokaupan tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen tukiyhdistykselle.

Kaupan on muun muassa Jari Sillanpään, Jukka Pojan, Popedan, Michael Monroen ja Nightwishin nimikirjoituksilla varustettuja tauluja. Taulujen hinnat vaihtelevat parista kympistä pariin sataan euroon. Taulut ovat uniikkeja, käsin numeroituja ja artistien itsensä signeeraamia.

– Hyväntekeväisyysvalokuvanäyttely koostuu valokuvatauluista, jotka ovat kuvattu vain ainoastaan tätä tarkoitusta varten puolentoista vuoden aikana ympäri Suomea, pääasiassa eri keikkojen yhteydessä. Kyseisiä kuvia ei tulla sellaisenaan julkaisemaan missään muussa muodossa, kuin tätä näyttelyä ja huutokauppaa varten vedostettuina tauluina, myynti-ilmoituksissa kerrotaan.

Huutokauppa sulkeutuu 15.9. Taulujen myynti-ilmoitukset löytyvät Huuto.netistä.

Lue myös:

    Uusimmat