Suomirokin hirviö lähtee klubikiertueelle

Sielun veljet tekee marras-joulukuussa kuukauden mittaisen klubikiertueen, joka piipahtaa myös Tukholmassa ja Tallinnassa. Herätysliike tien päällä 2011 -nimeä kantava kiertue alkaa 25. marraskuuta Lahdesta ja päättyy 17. joulukuuta Helsinkiin. Kesällä paluun tehnyt yhtye on innoissaan syksyn turneesta, hehkuttavat Ismo Alanko ja Jukka Orma.

– Ei tässä vanhoja fiiliksiä ole etsitty – kaikilla on selkeästi tämän päivän ote ja tuntuma musiikkiin. On hillittömän hienoa soittaa ja esiintyä kimpassa pitkästä aikaa!

Ilosaarirockissa heinäkuussa lavoille palannut orkesteri päätti kiertueelle lähtemisestä vasta onnistuneen festarikeikan jälkeen.

– Yhtye ei halunnut sitoa itseään mihinkään lupauksiin, ennen kuin Ilosaaren keikka oli takana. Nyt fiilis on erinomainen ja syksyn rundi on kasattu vauhdilla. Onneksi sekä järjestäjien että muiden toimijoiden keskuudessa on pystytty venymään. Siitä suuri kiitos kaikille, kertoo yhtyeen keikkamyyjä Maria Tarnanen.

Maanantaina myyntiin tulleet liput ovat menneet kuin kuumille kiville: Tampereen Pakkahuoneen keikka sekä Helsingin Tavastian kaksi keikkaa myytiin hetkessä loppuun. Suuren kysynnän ansiosta Tavastialla järjestetään vielä kolmas show torstaina 15. joulukuuta. Sen liput tulevat myyntiin huomenna keskiviikkona 7. syyskuuta kello yhdeksän.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat