Suomi voitti kaksi enduron maailmanmestaruutta! Kärkkäinen dominoi naisissa tyrmäävästi – "Maagista"

Suomalaiskuljettajat ovat voittaneet kaksi enduron MM-kultaa, kun Sanna Kärkkäinen dominoi naisissa ja Eero Remes nappasi haltuunsa miesten tittelin.

Videolla sunnuntain Tulosruutu.

Kärkkäinen oli aiemmin tänä vuonna kruunattu jo Euroopan mestariksi. MM-tittelin hän nappasi haltuunsa Saksan Rüdersdorfissa ajettuaan naisten luokassa sekä lauantain että sunnuntain kilpailujen suvereeniin voittoon. Maailmanmestaruus on Kärkkäiselle uran ensimmäinen.

– Tämä on maagista! Kärkkäinen tunnelmoi sarjan verkkosivuilla.

– Minun on yhä vaikea ymmärtää, mitä tapahtui. Pysyin fokusoituneena koko viikonlopun ja se kantoi hedelmää. Olen todella iloinen tästä maailmanmestaruudesta.

Eero Remeksen MM-peli E2-luokassa meni jännäksi. Lauantain kilpailun voitolla Remes oli onnistunut kaventamaan eron MM-sarjaa johtaneeseen Alex Salviniin kymmeneen pisteeseen. Kun Salvini joutui keskeyttämään sunnuntaina, Remes sinetöi kisan kakkossijallaan uransa ensimmäisen E2-luokan maailmanmestaruuden.

– Olen niin yllättynyt! En voi uskoa, että näin tapahtui. Saavuin tänne 14 pistettä perässä ja lähdin E2-kruunun kanssa. Ajattelen myös Salvinia, jolla on ollut paljon epäonnea Edolon (kisojen) jälkeen. En kuitenkaan aio valittaa, kun voitin kolmannen tittelini, aiemmin urallaan kaksi maailmanmestaruutta E1-luokassa voittanut Remes sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat