Suomi ja Lappeenranta maailmankartalle! Kauhukirjailijalegenda Stephen King innostui Ville Virtasen tähdittämästä Sorjonen-sarjasta

Muun muassa Carrie-, Hohto-, Piina- ja Tukikohta-romaaneista tuttu kirjailija Stephen King twiittasi Bordertown-nimellä kansainvälisesti tunnetusta Sorjonen-sarjasta.

Kauhukirjailija Stephen King, 71, innostui Ylen esittämästä poliisisarja Sorjosesta. King jakoi Twitter-tilillään kirjailijakollegansa Bev Vincentin twiitin, jossa hän jakoi käynnissä olevista Sorjosen kolmannen kauden kuvauksista kertovan uutisen.

– Sain juuri kakkoskauden loppuun, joten tämä uutinen ilahduttaa, Vincent kirjoittaa twiitissään.

– Tämä minun on nähtävä, King toteaa uudelleentwiittauksessaan.

Sorjonen on vuonna 2016 alkanut rikossarja, jonka tapahtumapaikka on Lappeenranta ja jonka pääosaa esittää Ville Virtanen.

Sarja on nähtävissä 40 maassa, Yhdysvallat mukaan lukien, Netflix-suoratoistopalvelun kautta. Kansainvälisesti Sorjonen tunnetaan nimellä Bordertown.

Stephen King on maailmankuulu kauhukirjailija, jonka tunnetuimpia teoksia ovat muun muassa elokuviksikin tehdyt Carrie (1974), Hohto (1977), Tukikohta (1978) Kosketus (1979), Christine, tappaja-auto (1983), Uinu, uinu lemmikkini (1983), Se (1986) ja Piina (1987).

Kingin twiitistä kertoi Suomessa ensimmäisenä Suomen Kuvalehden blogissaan elokuvatoimittaja Kalle Kinnunen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja