Mainos

Suomen suurimmat etkot: Huippuartistit esiintyvät 100-vuotiaan Suomen kunniaksi – lisäksi nähdään vuoden odotetuin tanssi

Suomen suurimmat etkot juhlitaan itsenäisyyspäivän aattona 5.12. kello 20 alkaen. Satavuotias Suomi valmistellaan juhlapäivään suorana Kattilahallista, Helsingin Suvilahdesta. Puolille öin jatkuva lähetys MTV3-kanavalla tuo olohuoneeseesi mielenkiintoisia vieraita ja Suomen eturivin artisteja. Ohjelmaa voi luonnollisesti seurata myös netistä.

Suomen suurimmat etkot säkenöi olohuoneisiin sykähdyttävin esityksin. Ohjelman juontavat Maija Lehmusvirta, Jaakko Loikkanen ja Jaska Saariluoma. Oman tervehdyksensä juhlaväelle niin kotikatsomoissa kuin paikan päälläkin tuo Tasavallan presidentti Sauli Niinistö

Iltaa kuljettaa Sami Pitkämön orkesteri solisteinaan Jenni Vartiainen, Juha Tapio, Maarit Hurmerinta, Isac Elliot, Jonna Tervomaa, Laura Närhi ja Arja Koriseva.

Etkojen huumassa tavataan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa säväyttänyt tanssipari Laura Malmivaara ja Mikko Ahti, joiden kisa päättyi äkillisesti finaalin kynnyksellä, kun Malmivaara loukkasi kätensä harjoituksissa eikä voinut enää jatkaa. Kaksikon ohjelmasta jäänyt tanssi nähdään nyt etkoilla.

Ohjelmassa vierailee myös Putous-voittaja Aina Inkeri Ankeinen.

Mutta on tarjolla tietysti vakavampaakin asiaa. Professori Esko Valtaojan kanssa keskustellaan hyvän kehityksen jatkuvuudesta yhteisen maailman pelastamiseksi.

Suomalaisen keihäänheiton sisukkaan legendan Seppo Rädyn kera pohditaan kansallisen sisun luonnetta.

Tukkijätkät tanssivat suomiräppiä sekä tankotanssitaitelija Henriikka Roo esiintyy. Illan aikana nautitaan myös Club For Five –yhtyeen upea tulkinta Finlandia-sävellyksestä.

Suomen suurimmat etkot kurkistaa myös Suomi 100 –tapahtumiin eri puolella Suomea. Ohjelman yhteistyökumppaneina toimivat Alko, Elisa, Finnair, Lidl ja UPM, joiden omista Suomi 100 –teoista kuulemme illan aikana.

Kello 20 alkava ohjelma on suora lähetys Helsingin Kattilahallista.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.