Suomen snookertähdelle kirvelevä tappio MM-karsinnoissa – hurja alku vaihtui karuun pettymykseen

Suomen snookertähti Robin Hull hävisi Walesin Kishan Hiranille erin 5-6 snookerin MM-karsinnoissa.

Hull aloitti ottelun vahvasti ja johti ottelua kuuden erän jälkeen jo 5-1. Hirani aloitti kuitenkin seitsemännessä erässä hurjan kirin ja hän veikin viisi seuraavaa erää nimiinsä vakuuttavalla marginaalilla. Näin ollen Hirani eteni karsintojen seuraavalle kierrokselle 6-5-voittonsa turvin.

Kaksikko on kohdannut uransa aikana kerran aikaisemminkin. Vuoden 2018 Scottish Openissa Hull oli etevämpi erin 4-2. Nyt Hirani sai kuitenkin revanssinsa Hullista.

Tappion myötä 44-vuotiaan Hullin karsintataival päättyi. MM-kisapaikkaan olisi vaadittu neljä voittoa.