Suomen myydyin pistokehybridi uudistuu – entistäkin taloudellisempi

Viime vuonna vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävien ajoneuvojen rekisteröinnit kasvoivat yli 40 prosenttia. Näihin lukeutuvat muun muassa sähkö-, hybridi- ja kaasuautot. Niin kutsutuista pistokehybrideistä suosituin oli Mitsubishi Outlander PHEV.

Mitsubishi esitteli uudistuneen Outlanderin jo viime vuoden puolella. Ladattava hybridi tulee hieman perässä uudistusten suhteen, mutta Suomeenkin uusi auto saadaan vielä kevään aikana. Uuden mallin tunnistaa helpoiten aikaisempaa tyylikkäämmästä maskista ja uusista LED-ajovaloista. Sisätiloissa on materiaaleja on päivitetty laadukkaampiin, minkä lisäksi matkustusmukavuutta on parannettu muun muassa paremmalla äänieristyksellä.

Ajettavuuteen ollaan haettu parannuksia korin jäykkyyttä lisäämällä sekä säätämällä alustaa. Myös voimalinjaa on optimoitu ja päästöjä on saatu tiputettua entisestään. Nyt pistokehybridin ilmoitettu CO2-päästö on 42 g/km, mikä tarkoittaa 1,9 l/km kulutusta. Sähköverkosta täyteen ladattuna autolla pystyy ajamaan pelkällä sähköllä yli 50 kilometriä.

Uudistuneen Mitsubishi Outlander PHEV:n hinnat alkavat 48 490 eurosta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja