Mainos

Suomen Kuvalehti: Yle muutti päälliköidensä tehtäviä Sipilä-jupakan takia

Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoiminnan päälliköiden toimenkuvia on muutettu, kirjoittaa Suomen Kuvalehti. Lehden mukaan muutokset liittyvät pääministeri Juha Sipilän (kesk.) ympärillä velloneeseen uutisointiin.

A-studio sekä ajankohtais- ja featuretiimi siirtyvät maanantaista lähtien Jukka Nivan alaisuuteen. Niva kertoo STT:lle, että työn sujuvoittamiseen tähtäävää muutosta on pohdittu jo kuukausien ajan. Nivan mukaan Sipilä-tapaus kuitenkin nopeutti A-studion uudistusta. Kyseiset tiimit ovat tähän asti toimineet Marjo Ahosen ja Riikka Venäläisen alaisuudessa.

Nivan mukaan muutoksen myötä palataan parin vuoden takaiseen tilanteeseen, jossa A-studion reportterit sekä juontajat ja tuottajat olivat samassa toimituksessa. Muutos on väliaikainen, ja tilannetta katsotaan uudelleen sen jälkeen kun Yleisradion toimitusjohtaja Lauri Kivinen on keskustellut tilanteesta henkilöstön edustajien kanssa.

Nivan mukaan A-studion toimittajat ovat olleet pitkään tyytymättömiä organisaatioonsa.  

– Kritiikki tätä nykyistä organisaatiota kohtaan on säännöllisesti noussut esiin, Niva kertoi STT:lle.

Ylen uutis- ja ajankohtaisohjelmien vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen sanoo kirjeessä henkilöstölle, että pyrkimys on parantaa yhteistyön edellytyksiä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja