Suomen ensimmäiset TTK-voittajat Sanna Hirvaskari ja Tomi Metsäketo paljastavat, miten ohjelma on muuttunut: "Tiukkaa kilpailua"

Suomen ensimmäiset TTK-voittajat Sanna Hirvaskari ja Tomi Metsäketo muistelevat omaa tanssitaivaltaan 4:41
Videolla Tomi Metsäketo ja Sanna Hirvaskari kertovat, ketkä ovat heidän ennakkosuosikit kisassa!

TTK:n ensimmäinen suora lähetys alkaa pian. Suomen ensimmäiset TTK-voittajat Sanna Hirvaskari ja Tomi Metsäketo saapuivat yhdessä seuraamaan lähetystä. 

MTV Uutiset haastatteli juuri ennen ensimmäisen Tanssii Tähtien Kanssa-livelähetyksen alkua Suomen ensimmäiset, vuonna 2006 kruunatut, TTK-voittajat tanssinopettaja Sanna Hirvaskarin sekä laulaja Tomi Metsäkedon

Hirvaskari muisteli omaa taivaltaan ohjelmassa vuosien takaa. Tähtiopettaja nähtiin ohjelmassa vuosina 2006, 2007 ja 2010.

– Siihen ihan ensimmäiseen kauteen mahtui niin paljon kaikkea uutta, että me ei oikein tiedetty, että mitä tapahtuu. Se oli tosi jännittävää ja tosi ihanaa. 

– Kiitollisia ajatuksia tulee mieleeni, kun muistelen tuota ensimmäistä kautta. Ohjelmahan on muuttunut tässä vuosien varrella ihan hirveästi. Silloin me harjoittelimme jokainen pari vähän niin kuin omissa oloissamme ja salaa. Mutta nykyään siellä autetaan toisia. Silloin se oli tiukkaa kilpailua, Metsäketo paljastaa. 

Sunnuntaina 10.9. katsojat pääsevät seuraamaan ensimmäistä suoraa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystä, jossa 11 tähtioppilasta: Shawn Huff, Emma Kimiläinen, Yeboyah, Sointu Borg, Mikko Penttilä, Maria Guzenina, Pia Penttala, Matti Suur-Hamari, Pernilla Böckerman, Jussi Heikelä ja Jarkko Niemi tanssivat opettajineen ensimmäiset tanssinsa.  

Videolla Tomi Metsäketo ja Sanna Hirvaskari kertovat, kuinka paljon ovat vielä tekemisissä toistensa kanssa.

TTK:n ensimmäinen suora lähetys alkaa pian – tällaiset tunnelmat ovat juuri ennen lähetystä 26:38
Katso videolta, ketä muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä saapui kauden ensimmäiseen TTK-lähetykseen!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat