Suomelle jo neljäs mitali –  MM-parayleisurheilun keihäänheitossa hopeaa

Parakeihäänheittäjä Marjaana Heikkinen toi Suomelle neljännen mitalin Dubaissa parayleisurheilun MM-kilpailuissa, kun hän sijoittui toiseksi F34- ja F33-luokkien keihäänheiton finaalissa.

Kymmenkertainen arvokilpailumitalisti Heikkinen heitti pisimmän kaarensa 18,52 ensimmäisellä yrityksellään. Kuudennella syntyi vielä tulos 18,39, mutta kiinalaisvoittaja Lijuan Zou oli omilla metriluvuillaan tuloksella 19,33. Kolmas oli Puolan Lucyna Kornobys, jonka tulos 16,99 on F33-luokan maailmanennätys.

Suomi on rohmunnut Dubaissa neljä mitalia, kun ennen hopeamitalisti Heikkistä ratakelaajat Leo-Pekka Tähti, Toni Piispanen ja Amanda Kotaja saavuttivat kultamitalit.

Myöhemmin tänään Henry Manni yrittää kartuttaa Suomen mitalitiliä, kun hän kisaa T34-luokan 100 metrin ratakelauksen finaalissa. Manni selvisi finaaliin aamun karsinnasta aikavertailun kautta. Tuomas Manni kilpailee tänään F34-luokan kuulantyönnön finaalissa.