Suomeen saapunut uusi automerkki julkisti hintansa

Suomeen vuoden vaihteessa saapunut uusi automerkki julkaisi malliensa hinnat. Kyseessä on korealainen SsangYong, jonka myynti alkaa kahdella maasturimallilla.

Pienempi ja uudempi näistä on nimeltään Korando ja sen hinnat alkavat 29 390 eurosta. Perusmallista alkaen varustukseen kuuluvat muun muassa ilmastointi, vakionopeudensäädin ja audiojärjestelmä. Parempi varustetaso maksaa 2600 euroa ja sen myötä varustukseen tulee mukaan automaatti-ilmastointi, sadetunnistin sekä nahkapäällysteiset ohjauspyörä ja vaihteenvalitsin. Nahkaverhoilu maksaa noin 1100 euroa. Korandon moottorina on aina 2,0-litrainen 149 hevosvoimainen turbodiesel. Manuaalivaihteiston lisäksi tarjolla on automaattivaihteinen malli, joka tulee aina paremmalla varustetasolla ja se maksaa 35 390 euroa.

SsangYongin toinen malli on Rexton ja sen hinnat alkavat manuaalivaihteisen version 38 390 eurosta. Rextonin moottorina toimii 155 hevosvoimainen 2,0-litrainen turbodiesel. Vakiovarustukseen kuuluu automaatti-ilmastointi, audiojärjestelmä ja peruutustutka. Automaattivaihteisen version yhteydessä tulee mukaan hieman parempi varustelu, joka tuo mukanaan muun muassa pysäköintitutkan myös eteen, lämmitettävän ohjauspyörän ja tummennetut takalasit. Silloin auton hinta on 45 990 euroa.

Jälleenmyyjiä on tässä vaiheessa kymmenen (Helsinki, Kouvola, Lahti, Lohja, Maarianhamina, Porvoo, Raisio, Ranua, Rovaniemi ja Tampere), ja kuluttajille malliston lanseeraus tapahtuu maaliskuun viimeisenä viikonloppuna pidettävässä viikonloppunäyttelyssä.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat