Suomalaisturistien Bulgarian lomalle karmea alku: Bussikuski menehtyi kesken ajon – elvytysyrityksistä ei ollut apua

Bulgariassa Sunny Beachille saapui keskiviikko-iltana joukko suomalaisia lomailijoita. Osalla heistä matka alkoi kuitenkin traagisella tavalla.

Lentokentältä hotellille matkalla ollut bussi pysähtyi yllättäen. Syynä oli kuskin ilmeisesti saama sairauskohtaus, johon hän elvytyksestä huolimatta menehtyi.

Bussissa oli tapahtumahetkellä 23 suomalaista ilman matkaopasta. Asia vahvistetaan MTV Uutisille TUI:n viestinnästä.

TUI:n viestintäpäällikkö Laura Aaltosen mukaan bussissa olleet suomalaiset ovat soittaneet sekä hätäkeskukseen että TUI:lle. Kukaan ei ilmeisesti kuitenkaan saapunut paikalle.

– En tiedä, miten bussissa on toimittu tapahtuman aikana, Aaltonen toteaaa. 

– Opas kävi kuitenkin illalla hotellilla keskustelemassa bussissa olleiden suomalaisten kanssa. Lisäksi tänään heille on järjestetty tilaisuus, jossa tapahtumaa puitiin.

Kuski kannettiin terveysasemalle

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Iltalehden mukaan hätänumeroon soittamisesta huolimatta ambulanssi ei tullut paikalle. Lehden haastatteleman naisen mukaan bussissa oli myös pieniä lapsia, jotka olivat järkyttyneitä tilanteesta.

Nainen kertoo Iltalehdelle, että bussiin tuli jonkin ajan kuluttua uusi kuljettaja, joka oli matkustajien tavoin järkyttynyt tilanteesta.  Muutama matkustaja ja uusi kuljettaja kantoivat menehtyneen kuskin terveysasemalle. 

Lue myös:

    Uusimmat