Suomalaisten seksivammat – ota näistä opiksesi!

Kiihkeä tunnelma voi muuttua tuskaiseksi hyvin nopeasti. AVA kysyi lukijoiltaan, ovatko he koskaan loukanneet itseään villien lemmenleikkien seurauksena. Lue vastaukset!

Oletko koskaan kolauttanut päätäsi seinään, kun tunnelma on ollut makuuhuoneessa kiihkeimmillään? Tai kenties onnistunut jopa jossain huomattavasti hurjemmassa! AVA kysyi lukijoiltaan, ovatko he koskaan kärsineet seksivammoista.

Lukijoista 47 prosenttia ei ollut koskaan loukannut itseään lemmenleikkien seurauksena, 41 prosenttia taas oli. Noin kymmenen prosenttia oli säästynyt vammoilta, mutta joutunut hoivaamaan loukkaantunutta kumppaniaan.

Miten lemmenvammat syntyvät? Lue lukijoiden kertomukset ja ota opiksesi!

Välttäkää hetekaa, ihmiset!

"Ennen työvuoroa päätimme pikaisesti vielä helpottaa oloamme. Olin kontallani ja hän takanani ja jotenkin kiihkossa ja rytäkässä onnistuin nojaamaan seinään kasvoillani. Suihkussa ihmettelin, kuinka kasvojani kirveltää. Nahka oli lähtenyt kokonaan nenästäni ja toisesta poskestani. Mikään meikki ei auttanut niihin, vaan kolme päivää töissä selittelin, miksi olen nahaton naamasta."

"Emännän kanssa vanhalla hetekalla touhutessa "pohja" petti ja siinä ryminässä esinahka sai aika haavan. Karttakaa hetekaa, ihmiset, koska onnettomuusriski on suuri!"

"Seksin tiimellyksessä veljeni tuli huoneeseen ja sitä säikähtäen pomppasin ylös, ja onnistuin saamaan olkapääni sijoiltaan."

"Penikseni luiskahti ulos yhdynnän aikana ja osui voimalla puolisoni häpyluuhun. Muutaman päivän ajan yritin parhaani mukaan vältellä farkkuja, ettei kipua esiintyisi."

"Upean suuseksin aikana hakkasin päätäni seinään niin, että seuraavana päivänä se oli kosketusarka..."

"Tämä sama vamma on itse asiassa tullut kaksi kertaa... Eli seuraavana aamuna huomaa venäyttäneensä selkänsä. Kivuliasta ja ei hirveästi ole lääkärille innostanut tarkentaa tapahtumia..."

Arpi muistuttaa lemmenhetkestä

"Aviomieheni kanssa innostuimme seurustelun alkuaikoina rakastelemaan saunan jälkeen kylpyhuoneen laattalattialla sillä seurauksella, että sain polviini vertavuotavat haavat. Tosin, ei sitä huomattu, ennen kuin myöhemmin. Nyt polvissa on enää sievät pienet arvet."

"Rajun lattialla vietetyn seksisession jälkeen olin yltä päältä mustelmilla ja hellänä. Kävely tuotti tuskaa parina seuraavana päivänä. Tietääpähän olla enää käyttämättä lattiaa alustana!"

"Keskivartalosta oli poistettu pari luomea. Tikit oli viikon ja samana päivänä kun ne poistettiin, oli illalla sitten murun kanssa helliä hetkiä. Yhtäkkiä sitten tuntui kauhea kipu kyljessä... Molemmat haavat repeytyivät uudestaan, ei olleet ennättäneet parantua kunnolla... No, arvet muistuttaa nyt muista asioista!"


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja