Suomalaispuolustaja otti yhteen Sidney Crosbyn kanssa – supertähti istahti jäähyaitioon nenä veressä

Suomalaispuolustaja Niko Mikkola ajautui nujakkaan Sidney Crosbyn kanssa yön NHL-kierroksella.

Mikkola ja Crosby osuivat samoille raiteille Pittsburghin ja St. Louisin välisen ottelun toisessa erässä. Otatus alkoi St. Louisin maalin edustalla molemminpuolisella huitomisella ja tökkimisellä. Lopulta mailat heitettiin sivuun ja alettiin mätkiä. Tai ainakin yritettiin.

Hanskat pysyivät käsissä, eikä nujakka lopulta kestänyt muutamaa sekuntia pidempään, kun tuomarit ja joukkuekaverit riensivät väliin.

Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta.

Molemmille osapuolille tuomittiin tilanteesta kahden minuutin rangaistukset huitomisesta. Mikkola selvisi nujakasta vähemmällä. Crosby istuutui jäähypenkille verta vuotava haava nenävarressaan. Lopulta Crosbyn rangaistuksen kärsi Dominik Simon Crosbyn lähdettyä paikattavaksi.

Itse ottelussa Crosby ja Pittsburgh veivät pidemmän korren maalein 5-3. Crosbylle tehot 1+1, jotka syntyivät miehen palattua kentälle nujakan jälkeen. Mikkolalle pisteetön ilta toi teholukeman -2.