Suomalaislaulajaan kohdistuva inho huomioitiin Jenkeissä

Jenkkiblogissa on kiinnittänyt huomion siihen, miten paljon Helsingissä inhotaan yhtä naisartistia.

Europopped-blogissa analysoidaan Euroopan uusia musiikkivideoita. Nyt blogin kirjoittaja on huomioinut myös suomalaista tuotantoa, tosin ei erityisen positiivisessa mielessä.

Blogin pitäjä kuvailee aluksi, miten amerikkalaiset rakastavat vihata tiettyjä artisteja, kuten perijätär Paris Hiltonia. Kirjoittaja on nyt havainnut, että Suomessa Kristal-nimisen artistin Rahaa palaa -biisi ei ole juuri kehuja kerännyt videopalvelussa. YouTubessa 156 kuulijaa on tykännyt ja 1850 kuulijaa ei ole tykännyt kappaleesta. Biisissä on mukana fiittaamassa myös tunnettu suomalaisräppäri Uniikki. Amerikkalaisblogistin mielestä tämä saattaa olla yksi syy kuuntelijoiden negatiiviseen reaktioon.

– Kuvitelkaa nyt miten siinä kävisi, jos suosittu Kanye West tekisi biisin Paris Hiltonin kanssa? No, ainakin ihmiset nyt puhuvat Kristalista, blogissa analysoidaan.

Kirjoittaja uskoo kateellisten kuulijoiden karvojen nousseen pystyyn myös siksi, että laulaja kertoo niin blogissaan kuin biisissäänkin luksuselämästä.

Yksi blogi ei Kristalin uraa kaada, sillä nettikommenteista huolimatta Kristal on kuitenkin jo menestynyt urallaan:

– Tiesittekö, että Helsingissä platinalevyyn riittää 10 000 levyn myynti? Beats me! Los Angelesissa se on miljoona. Täällä kaikki on tietty pientä, mutta nyt siitä on iloa. Mä nimittäin ylitin tuon rajan juuri! Kristal kirjoittaa singlensä myynnistä nettisivuilleen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat