Suomalaisia ihastuttanut maajussi-Roy on valmistanut Kanadassa omaa vappusimaansa – lisäsi perinteiseen reseptiin tämän persoonallisen lisän

3:41
Katso videolta, millaisen valinnan maajussi-Roy teki farmiviikkojen päätteeksi!

Maajussi-Roy haluaa ylläpitää suomalaisia perinteitä. 

Uudessa Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa on tänä keväänä seurattu Suomen ulkopuolella asuvien maajussien rakkauden etsintää. Ohjelmassa on ihastuttanut muun muassa kanadalainen maajussi-Roy, jonka vanhemmat ovat suomalaisia. 

Roy kokee vahvaa yhteyttä toiseen kotimaahansa, jonka myötä hän haluaa myös ylläpitää elämässään monia suomalaisia perinteitä. Maajussi kertookin MTV Uutisille, että hän on jo parin vuoden ajan valmistanut itse suomalaista simaa. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus. 

– Se on käynyt hyvin. Aloitimme poikani kanssa harjoittelemaan siman tekoa viime vuonna, parantelimme reseptiä ja mielestäni olemme saaneet aikaan jotain mikä toimii tosi hyvin, Roy kertoo simaprojektistaan. 

Sima on Roylle tuttu asia jo hänen lapsuudestaan, sillä hänen isoäitinsä teki perinteistä simaa aikoinaan. Maajussin mukaan hän ei koskaan saisi omasta simastaan niin hyvää kuin isoäitinsä tekemänä, mutta on lisännyt reseptiin oman pienen twistinsä. 

– Olen vähän leikitellyt reseptillä. Olen nyt lisännyt siihen vähän inkivääriä raikastaakseni sitä hieman. Odotan, että pääsen kokeilemaan satsejani tänä viikonloppuna. 

Maajussille morsian maailmalla -jakso ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaisin kello 20Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja