Suomalaisfanien terveiset One Direction -yhtyeelle: Suomeen ja heti

Supersuositun One Direction -yhtyeen suomalaisfanit järjestivät eilen lauantaina tapahtuman saadakseen yhtyeen viimeinkin Suomeen.

Hittibändin suomalaisfanit järjestivät lauantaina 18. tammikuuta 1DWalkFinland-jättitempauksen, jossa sadat fanit marssivat Helsingissä ja Oulussa kiinnittääkseen bändin ja keikkajärjestäjien huomion.

Pureva pakkanen ei estänyt satoja faneja kerääntymästä ja laulamasta One Direction -yhtyeen lempikappaleita suurella volyymillä. Tapahtumajärjestäjä Alexandra McCrackenin mukaan tapahtuma sujui Helsingin päässä erinomaisesti. Paikan päällä oli nimittäin runsaasti faneja ympäri Suomea.

Liikenne Helsingin keskustassa seisautui, kun fanijoukko käveli Kampista Senaatintorille ja sieltä Esplanadin ja Mannerheimintien kautta takaisin Kamppiin. Matkan varrella fanit ottivat kuvia ja lauloivat mieleisiä lauluja. Faneille oli myös iloinen yllätys luvassa, sillä upeimman fanikyltin valmistanut fani sai kaksi lippua yhtyeen Ruotsissa järjestettävälle keikalle. Fanit tiesivät kilpailusta jo ennakkoon, mutta palkinto selvisi vasta voittajan ratkettua.

– Voittaja oli todella iloinen ja hän itki kuultuaan voitostaan, McCracken kertoo MTV.fille.

Toivottavasti kuitenkin tapahtuman innoittamana One Direction -yhtye nähtäisiin viimeinkin Suomessa. Mitä fanit siis haluaisivat suosikkiyhtyeelleen sanoa?

– Suomeen ja heti, tapahtumajärjestäjä tokaisee iloisesti.

1DWalkFinland -tempaus jatkaa One Direction Flash Mob -tapahtumien sarjaa, ja niiden järjestäjänä oli myös aiemmista tapahtumista vastannut McCracken. Vastaavia tapahtumia on nähty aiemmin jo kahteen otteeseen Helsingin Kampissa.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat