One Directionin suomalaisfanit tempaisevat taas – jo yli 700 osallistujaa

Megasuositun One Directionin suomalaiset ihailijat aikovat vallata kadut tulevana viikonloppuna. Suunnitteilla on tempaus, johon ottaa osaa satoja faneja.

One Directionin suomalaiset fanit tekevät kaikkensa saadakseen hittibändin Suomeen konsertoimaan. Nyt suunnitteilla on lauantaina 18. tammikuuta toteutettava 1DWalkFinland -jättitempaus, jossa sadat fanit marssivat Helsingin keskustassa kiinnittääkseen bändin ja keikkajärjestäjien huomion.

Samanlainen tapahtuma järjestetään samaan aikaan myös Oulussa, jotta pohjoisessakin asuvilla One Direction -faneilla olisi mahdollisuus kantaa kortensa kekoon. Marssin jälkeen luvassa on myös muun muassa yhteislaulua.

Tapahtumat jatkavat One Direction Flash Mob -tapahtumien sarjaa, ja niiden järjestäjänä on myös aiemmista tapahtumista vastannut Alexandra McCracken. Vastaavia tempauksia on nähty Helsingin Kampissa aiemmin jo kahteen otteeseen.

– Jos 1DWalk ei toimi, niin en enää tiedä mikä! Mutta niin kuin ruotsiksi sanotaan tredje gången gillt, kolmannella kerralla yleensä onnistuu, eli toivotaan parasta, McCracken kommentoi hanketta.

Tällä hetkellä Helsingin tapahtumaan on Facebook-ryhmän mukaan aikeissa osallistua jo lähemmäs 800 fania.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat