Suomalaiset tarvitsevat väriä – tätä mieltä punatuista huulista ollaan!

Kirkas huulipuna on meikin kohokohta. Tätä mieltä on yli puolet yli 2 500 vastaajasta, jotka kävivät kertomassa mielipiteensä Kauneusvinkit-sivuston huulipuna-aiheiseen kysymykseen. Lue, miksi punahuulista pidettiin!

Millaisina huulet ovat parhaimmillaan: hillityillä sävyillä korostettuina vai kirkkaina ja leikittelevinä? Yli 2 500 vastaajaa jakoi Kauneusvinkit-sivustolla tottumuksensa ja mielipiteensä huulipunan käytöistä ja kirkkaasta huulimeikistä. Yli puolen (n. 52 prosenttia) mielestä punaiset huulet kruunasivat meikin, kun taas kolmanneksen (n. 33 prosenttia) mielestä huulet olivat kauneimmillaan luonnollisina.

Suomalaiset tarvitsevat värejä

Yli puolet kyselyyn vastanneista, noin 52 prosenttia, suosivat räväkkää huulipunaa meikissään. Näyttävän huulipunan koettiin piristävän ilmettä ja tuovan harmauteen väriä. Moni ihaili tummanpunaista huulipunaa ja osa piti pinkkiä omanaan.

– Hyvin ja taidolla meikatut kirkkaanpunaiset tai hyvin tummat huulet ovat uskomattoman upeat, suorastaan vastustamattomat! Lisäksi kaikki tuntemani miehet ovat aivan heikkona, jos naisella on kirkkaanpunaista huulipunaa... Oma miehenikin unohtuu tuijottelemaan minua haaveilevan näköisenä, kun punaan huuleni kirkkaanpunaisiksi. Tässä täytyy kuitenkin olla varuillaan. Suttuiset, huonosti rajatut, epäsymmetriset, tai mikä pahinta, hampaisiin sotkeutunut huulipuna on pahinta, mitä kuvitella voi. Jos taidokas huulten punaaminen ei onnistu, tyydy suosiolla huulikiiltoon!

– Itse pidän huuliani nudeina ja luonnollisina, mutta ihailen yli kaiken naisia, jotka uskaltavat käyttää kirkkaita huulipunia!

– Hyvä räväkkä huulipuna on omiaan piristämään ilmettä, vaikka muuta meikkiä ei olisikaan.

– Varsinkin, jos on täyteläiset huulet ja kapeat kasvot! Kirkkaat huulet sopivat kevyeen meikkiin myös. Kirkkaat huulet ovat IN!

– Pieni hipaisu huulipunaa antaa raikkaan ilmeen, vaikka olisit muuten meikittä.

– Ne ovat kauniit. Pystyy jättämään muun meikin hillitymmäksi ja puna tuo pientä pilkettä silmäkulmaan. Seksikkäät ja täyteläiset huulet tulevat kirkkailla sävyillä, esim. punaisella ja vaaleanpunaisella.

– Kirkas huulipuna saa naisen näyttämään kauniilta ja hyväntuuliselta. Myös miehet pitävät punaisista huulista!

– Niin harva nainen nykyisin punaa huulensa kunnolla. Uskomaton katseenvangitsija, todettu on! Tunnen itsevarmaksi itseni, kun punaan huuleni.

– Vaatimattomamman silmämeikin ja yksinkertaisen kampauksen kanssa on ihana kiinnittää katse huuliin. Tummanpunainen huulipuna on ihanan tyylikäs!

– Suomalaiset tarvitsevat värejä! Kirkkaat räväkät värit piristävät harmaata syksyä.

Luonnollisuus on kaunista

Kolmannes, eli noin 33 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että huulet olivat paremmat luonnollisina. Moni vastaajista halusi omassa meikissään tuoda silmät paremmin esille, joten huulet oli hyvä jättää vähemmälle punaukselle. Osan mielestä liian kirkas huulipuna huonosti laitettuna ei imarrellut kantajaansa.

– Miehen mielipide: Barbie-nuken look on yök!

– Minulle on sanottu, että minulla on sensuellit huulet. Käytän vain ja ainoastaan huulikiillettä, enkä tykkää punata huuliani. En halua olla huonomaineisen naisen näköinen!

– Mitä sitä nyt Luojan luomaa muuttelemaan. Luonnollisuus on todella kaunista. Räikeät värit kuvottavat!

– Tykkään enemmän panostaa silmiin. Seksikkäällä, hyvin meikatulla katseella tulee kyllä hyvin huomatuksi, joten ihan loistavasti pärjää ilman punahuuliakin.

– Jos on ohuet huulet, kuten suomalaisilla naisilla yleensä, punainen tai tumma huulipuna vain korostaa huulien ohuutta tai suun pienuutta – tuloksena punareunainen reikä naamassa!

– Vihaan yli kaiken punattuja huulia, sillä ne vievät kaiken huomion pois silmistä.

– Täytyy sanoa, että vastasin täysin oman itseni näkökulmasta. Osalle naisista tulipunaiset huulet sopivat mitä parhaiten, mutta omat kasvonpiirteeni eivät anna sille myöten. Minulla on kapeat, pienet huulet, mutta vahva, leveä leuka, joten punainen huulipuna on lähinnä naurettavan näköinen viritys. Luonnollisen värinen huulipunakiilto, niin saan korostettua silmiäni, jotka ovat ehdottomasti vahva puoleni. Ja toisaalta ei tarvitse huolehtia nielaisinko värin huulilta pullakahvilla.

– Kirkkaan huulipunan kanssa täytyy olla niin varovainen ja tarkistaa koko ajan, onko se levinnyt esim. syödessä ja juodessa.

Nudet huulet, huulirasvaa, huulikiiltoa – jokaiselle jotain!

15 prosenttia vastaajista valitsi vastausvaihtoehdoista kolmannen ja kertoi taipuvansa jonnekin kielteisen ja myönteisen välimaastoon. Osa ihaili muiden punaisia huulia, muttei koskaan itse kokeilisi kirkkaita huulia, kun osa taas käytti mieluummin huulikiiltoja ja -rasvoja kuin punia. Muutama ammattilainenkin oli uskaltautunut mukaan antamaan oman vinkkinä huulien meikkaamisesta!

– Nudet, huulikiillolla sipaistut huulet ovat luonnolliset ja raikkaat.

– Riippuu mielestäni täysin ihmisestä. Joillekin se on täydellinen, joillekin taas ei. Esimerkiksi Dita Von Teeselle kuuluu punainen huulipuna!

– Huulirasvaa tai kiiltoa omille huulille, kiitos.

– Tilanteen mukaan. Edustustilaisuus, juhlat, bileet – niihin sopii räväkämpi, mutta arkipäivänä ruokakauppaan riittää huulirasva.

– Jokaiselle löytyy sopivan värinen huulipuna, eikä sen tarvitse olla räväkän punainen!

– Huulipuna tuntuu jotenkin luonnottomalta, enkä oikein osaa olla sen kanssa. Mieluummin sipaisen vähän vain kiiltoa. Muutenkin panostan ennemmin silmämeikkiin, niin silloin ei huulia tarvitsekaan niin korostaa.

– Tilanteen mukaan luovasti!

– Huultenrajauskynä, jolla väritetään huulia kauttaaltaan ja huulikiilto. Siinä teille ammattilaisen vinkki.

– Mielestäni heleä pinkki tai nude on syksyllä varsin piristävä. Olen todella vaalea, joten punainen ei sovi, mutta monia punainen kyllä pukee.

– Riippuu niin paljon tilanteesta: iltamenoon räväkkää, päiväksi vähän hillitympää. Riippuu myös asusta sekä muusta meikistä.

– Joillekin sopii kaikkein kirkkainkin punainen tai kimaltava pinkki, mutta itse en sitä suostuisi käyttämään edes maksusta. Huuleni ovat tarpeeksi näyttävät jo ilmankin, kiitos vain. Korostan mieluummin silmiäni, joihin tarvitsee vähän muutakin kuin ripsiväriä.

– Vannoutunut huulikiillon käyttäjä! Sillä saa luonnollisen lopputuloksen, ja se "kuluuu" huomaamattomammin pois eikä vaadi tarkkailua ja korjailua heti.

– Huulipunan värin pitää sopia muuhun meikkiin ja myös tilanteeseen. En voisi kuvitella, että sairaanhoitaja työskentelisi hyvin kirkkaan huulipunan kanssa. Muutenkin siinä työssä ja monissa muissakin meikin tulisi olla hillitty.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja