Suomalaiset kertovat: Kesällä saan hyvää seksiä usein!

Kesä tulee, vaatteet vähenevät! Kesä vaikuttaa suomalaisten seksielämään piristysruiskeen tavoin, vaikka kaikki eivät kuumista ilmoista nautikaan, selvisi Helmen kyselyssä.

Helmi kysyi lukijoiltaan, miten kesä vaikuttaa heidän seksielämäänsä. Yli 660 suomalaista kävi vastaamassa kyselyyn, jossa selvisi, että kesäisin suomalaisten seksielämä piristyy.

"Kesä tulee ja vaatteet vähenee!"

Vastanneista 24 prosenttia kertoi saavansa kesäisin enemmän seksiä. Kahdeksan prosenttia vastanneista kertoi seksin olevan kesäisin parempaa kuin muulloin. Syitä seksin laadun ja määrän paranemiselle oli useita: suomalaiset nauttivat kesäisin stressittömästä olosta ja lomailusta, joka lisää intohimoa makuuhuoneessa. Moni koki kesän vähentävän estoja ja tarjoavan mahdollisuuksia uusien ihmisten tapaamiseen. Vastaajista osa oli löytänyt kesän korvilla uuden seksikumppanin.

– Saan enemmän seksiä, koska illat ovat valoisia, ei nukuta niin aikaisin kuin pimeimpänä talvena. Myös aurinko antaa uutta energiaa seksielämäänkin!

– Kesä tulee ja vaatteet vähenevät. Olen enemmän ulkona ja menossa kuin talvella. Ihmisiin tutustuu lisäksi paremmin. Olen iloisempi, sosiaalisempi ja vapautuneempi kesällä, mikä näkyy myös itsetunnossani.

– Saan seksiä useammin, erilaisissa paikoissa. Vaimoni estot vähenevät, vaatetus kevenee ja flirttailu minun ja muiden miesten kanssa lisääntyy. Vaimoni nauttii miesten katseista ja syttyy intohimoon helposti. Olenpa onnekas! Hyvää kesää ja silmänruokaa kaikille…

– Tapasin vihdoin miehen, joka vie jalat alta kerta toisensa jälkeen. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tällaisen huuman vallassa ja tulee kuherreltua vähän milloin missäkin uuden kullan kanssa.

– Tapaa paljon ihmisiä, ja ihmisillä tuntuu olevan enemmän haku päällä keväällä ja kesällä.

– Saan parempaa seksiä, koska on enemmän aikaa ja vähemmän stressiä. Pitkä kesäloma.

– Saan enemmän seksiä, koska aloitin uuden työn josta löysin sopivan kesäheilan.

– Saan enemmän seksiä, kun tajusin etsiä siihen tarpeeseen miehen, joka myös kärsi siitä, ettei saanut tarpeeksi seksiä. Eli molemmat erittäin tyytyväisiä.

"Mökkirannassa, aivan veden rajassa..."

Noin 19 prosenttia vastaajista sai kesällä seksiä tavallista erikoisemmassa paikassa. Suosittuja paikkoja olivat esimerkiksi oman mökin ranta tai sauna. Jännittävää ulkoilmaseksiä harrastettaessa onkin syytä muistaa yksityisyys ja liiallisen paljastelun välttäminen.

– On hienoa rakastella veneessä, saaren sammalikolla, mökkirannassa aivan veden rajassa, saunan terassilla. Ei aina vaan sängyssä.

– Metsässä, terassilla, takapihalla, auton edustalla ja autossa, missä vain! Kesällä kiihko ja seksin huuma ovat korkeimmillaan, ainakin minulla jolloin myös mieheni innostuu helposti kesähuuman vietäväksi.

"Seksi ei ole sen ihmeellisempää kesällä kuin talvella"

Kesä ei saa kaikkien hormoneja hyrräämään, sillä Helmen kyselyyn vastanneista 39 prosenttia totesi, ettei kesä vaikuta seksin laatuun tai määrään millään tavalla. Vastanneet kertoivat, että heidän seksielämänsä on muutenkin niin vähäistä, ettei vuodenaika vaikuta siihen mitenkään. Moni vastaaja kertoi myös kärsivänsä omasta tai kumppanin sairaudesta, joka vaikutti myös intiimielämään.

– Seksi toistuu aina saman kaavan mukaan, eli kesä ei vähennä tai lisää sitä. Ei haittaa, kun masentaa.

– Kesä ei vaikuta seksielämääni, koska se on lähes olematonta muutenkin.

– Kesä ei vaikuta seksielämääni, koska mies ei halua olla kesällä kotona vaan kavereiden kanssa kalassa, makkaranpaistossa, saunaillassa… Ja sama talvella. Ei koskaan kotona. Olemme olleet yhdessä 11 vuotta, lapsia kolme. "Kamut" menevät aina perheen edelle.

– Kesä ei vaikuta seksielämääni, koska se on muutenkin vähäistä. Koko ajan julistetaan kuinka miehet pihtaa, mutta meillä se on kyllä toisinpäin. Tuntuu että himokas nainen on vain myytti...


– Kesä ei vaikuta seksielämääni, koska mieheni on edelleen sairaslomalla, kärsii jatkuvista kivuista, eikä saa nukuttua. Seksiä on muutaman kerta kuussa, mutta ei se onneksi huonoa ole.

– En saa vaimoltani seksiä talvella enkä kesällä hänen sairautensa vuoksi.

– Seksi ei ole sen ihmeellisempää kesällä kuin talvella. Talvella on kylmä ja kesällä kuuma, eli ei sovi. Päivällä olen liian pirteä ja yöllä väsyttää, eli antaa olla. Oikeasti ei jaksa kiinnostaa koko seksi. Se on jo nähty ja koettu.

"Vihaan kesää"

Noin kahdeksan prosenttia vastanneista tunnusti, että kesä huonontaa heidän seksielämäänsä. Suomalaisten mukaan esimerkiksi liiallinen kuumuus ja hikoilu vähensivät himon määrää. Osa vastaajista toivoi, ettei kevät vaihtuisi kesäksi lainkaan!

– Kesä huonontaa seksielämääni, koska kuuma sää tekee kärttyiseksi.

– Mieheni hikoilu pilaa tunnelman. Ikävä sanoa, mutta näin se on. Tuuletin auttaa vähän, mutta ei voi mitään, jos kesken kaiken tippuu hikipisaroita naamalle, niin ei tunnu seksikkäältä ainakaan minusta

– Vihaan kesää ja sen tuomaa lämpöä ja sääskien määrää!

– Miesystävällä on liian kuuma kaiken aikaa ja häntä siksi ei haluta yhtään! Keväällä taas seksiä on enemmän kuin koskaan, joten minun puolestani kesän ei tarvitsisi tulla ollenkaan...

– Kesällä on liikaa töitä. Nykyaikaisella maatilalla ei valitettavasti jää aikaa heinälatoromantiikkaan ja illalla rankan päivän jälkeen nukkuminen on kaikkein kiinnostavin vaihtoehto.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja