Suomalaiset avautuivat kauheimmista treffeistään: ”Hän oksensi melkein jaloilleni”

Treffit eivät aina välttämättä mene aivan toiveiden mukaan. Lifestylen lukijat paljastivatkin muutamia hauskoja ja järkyttäviä treffitarinoitaan.

Treffeillä on kiva käydä, jos deittikumppani on hauska ja miellyttävä. Aina ei kuitenkaan voi aavistaa, millainen henkilö treffeille päätyy ja tällöin syntyykin usein arvaamattomia ja kummastuttavia hetkiä.

Tällaisia kokemuksia Lifestylen lukijoilla oli jaettavana:

Liikaa alkoholia

”Joskus teininä olin todella ihastunut erääseen poikaan ja menin yhtiin kotibileisiin hänen takiaan. No tämä poika oli myös ihastunut minuun, mutta hän oli juonut aivan liian monta rohkaisevaa juomaa ja oksensi melkein jaloilleni. Tämä oli todella järkyttävää, mutta annoin hänelle vielä myöhemmin mahdollisuuden ja olemmekin seurustelleet jo monta vuotta putkeen.”

– Nainen, 25

”Minä olen ehkä ollut aidan toisella puolella. Tarkoittaen sitä, että minun deittien mielestä minä olen ollut kauhea. Joko olen juonut liikaa ja illan aikana kokonaan unohtanut minun deitin tai olen joskus saattanut mennyt treffeille krapulassa.”

– Mies, 27

Treffit muistuttivat työhaastattelua

”Olin kerran treffeillä miehen kanssa kahvilassa, jonka ajattelin olevan sellainen, ettei siellä törmää helposti tuttuihin. Mies kertoi juttuja, jotka ei ollut erityisen hauskoja ja hän kuitenkin nauroi itse omille jutuilleen epämukavan kovaäänisesti. Tietysti siinä kahvilassa sattui juuri silloin olemaan joitakin minun kanssa samalla kurssilla olevia ihmisiä. Yritin piiloutua tukkani taakse, kun deittini jatkoi huonoja vitsejään ja nauramistaan. Hän oli lisäksi pyytänyt minua ulos kahville, mutta ei voinut edes sitä pientä elettä tehdä, että olisi tarjonnut minulle ne kahvit. Kauheata, jos treffit muistuttavat enemmän työhaastattelua kun mitään muuta.”

– Nainen, 27

Erikoista käytöstä

”Yksi jamppa oli ihan ok muuten, mutta ensimmäisen tapaamisen ja "hommailun" jälkeen se lähti noin minuutin sisällä ulos kämpästä hirveällä kiireellä. Vähän kummastelin, että noh, ei se tainnu tykätä, mutta sitten tunnin päästä tuli viestiä et hän haluaa ehdottomasti nähdä uudestaan. En oikein tajunnut sen pikajuoksua ulos ovesta.”

– Nainen, 22

"Hirveintä tähän mennessä oli varmaan se, kun tyyppi vei minut ajelemaan teiniringille kirkkaassa päivänvalossa. Onneksi ne treffit meni muuten hyvin, niin en hylännyt sitä tämän yhden virheen takia. Mutta minun mielestä yli 20-vuotiaat EI enää kiertele teinirinkiä."

– Nainen, 26

Ylimielinen asenne kauhistutti

”Tinderissä tapaamani mies tuli käymään minun luona ja hän kysyi heti ensimmäisenä, että onko ruokaa. Minun kämppäkaverini oli tehnyt ruokaa ja mies tokaisi, että syökö hän todellakin kaiken itse. Hän myös penkoi laatikoitani ja otti sieltä ilman lupaa purkkaa. Sitten se tarttui minua suoraan pepusta kiinni ja sanoi, että ”mitä sä oot tehnyt, se on upea.” Lisäksi takkia valitessani hän sanoi, että stay upit olisi hyvät. Kaikkea sitä joutuu aina sietämään.”

– Nainen, 22 

”Kävin treffeillä yhden Tinderissa tapaamani miehen kanssa. Hän luuli nähtävästi olevansa kunnon herrasmies. Hän teki kaikki kliseet, kuten avasi auton oven ja muuta. Kun me saavuttiin keskustaan, niin hän käyttäytyi kuin joku kiimainen pikkupoika. Hän sanoi, että mennään sen kaverin luokse, koska sillä on avaimet sinne. Matkalla hän ihmetteli äänekkäästi, että mistähän hän saisi ostettua kondomeita. Lopulta hän meni kysymään niitä jopa yhdestä hotellista. No, mentiin sen kaverin luokse. Hän sanoi heti, että sillä on kuuma ja silmänräpäyksessä hänellä oli päällään vain virttyneet bokserit. Menin istumaan sohvan nurkkaan ja heti se kävi käsiksi ja raahasi minut makuuhuoneeseen. Se jätkä ei millään meinannut tajuta etten ollut kiinnostunut, vaikka työnsin hänet kunnolla pois. Hän heitti koko ajan jotain tosi ylimielisiä ja tyhmiä kommentteja ja olisi halunnut nähdä minut vielä uudelleen. Näin ei tule koskaan käymään.”

– Nainen, 23

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja