Suomalainen pistelinko ajettiin rumasti, sitten räiskähti kunnolla – kakkua tuli

1:18
Katso video: Damir Galin kolasi Heikki Huttusen rumalla polvitaklauksella, minkä jälkeen tunteet kuumenivat ja tapeltiin.

Heinolan Peliittojen Damir Galin on saanut jääkiekon Mestiksen kurinpidolta kolmen ottelun pelikiellon polvitaklauksestaan RoKin Heikki Huttuseen.

Peliittojen venäläispuolustaja Galin kolasi RoKin kultakypärä Huttusen rumalla polvitaklauksella torstaina Rovaniemellä pelatussa Mestis-ottelussa. Sen jälkeen tunteet kuumenivat, ja jäällä otettiin mittaa nyrkeinkin. 

Galin komennettiin taklauksestaan suihkuun.

Voit katsoa Galinin taklauksen ja siitä ryöpsähtäneen nyrkkitappelun ylälaidan videolta.

Mestiksen kurinpito on nyt langettanut Galinille kolmen ottelun pannan.

– Polvikontaktin voimakkuus huomioiden kurinpitoryhmä katsoo teon olleen siinä määrin piittaamaton, että siitä tulee tuomita ottelurangaistus. Seuraamusharkinnassa on korottavana tekijänä huomioitu se, että merkittävin osa taklauksesta suoritetaan nimenomaisesti polvella. Seuraamusharkinnassa huomioidaan niin ikään polvitaklauksiin liittyvä huomattava loukkaantumisriski, kurinpito perustelee.

Kotijoukkue RoKi voitti ottelun maalein 5–0.

Edellisiltä kolmelta kaudelta SM-liigasta Jukurien paidasta tuttu Huttunen on tällä hetkellä RoKin tämän sesongin paras pistemies. Huttunen on naputtanut 21 otteluun pinnat 8+10=18.

2:46
Peliittojen päävalmentaja Hannes Hyvönen antoi palaa joukkueensa RoKille kärsimän murskatappion jälkeen: "Omasta tahdostaan lähtijät ovat itkupillejä."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja