Suomalainen NHL-huippuvahti väläyttää: pelaaminen Mestiksessä täysin mahdollista

14:26
NHL-vahti Mikko Koskinen oli keväällä Tulosruudun Viikon vieraana.

NHL-joukkue Edmonton Oilersin suomalaisvahti Mikko Koskinen on avoin hyppäämään Mestis-joukkue Kiekko-Espoon tolppien väliin, jos uuden NHL-kauden alku viivästyy suuresti.

NHL:n pudotuspelit ovat pian jo finaalivaiheessa, mutta tulevan kauden kohtalo on yhä mysteeri. Monet Pohjois-Amerikan kiekkosarjoissa pelaavat pelaajat ovatkin hakeneet syksyksi pelipaikkaa Euroopasta, jotta pystyisivät pitämään pelituntumaa yllä.

Edmontonin tähtivahti Mikko Koskinen on harjoitellut jo useamman viikon Mestiksessä pelaavan Kiekko-Espoon kanssa. Kaksimetrinen maalivahti odottaa kuumeisesti tietoa NHL:n tulevasta kaudesta.

– Pieni epätietoisuus, että mitä tapahtuu ja koska pelit jatkuvat. Sitä kaipaisi, että saisi vahvistuksen, koska pelejä jatketaan rapakon toisella puolen, Koskinen toteaa MTV Urheilulle.

Myös Koskinen saatetaan nähdä vielä Euroopan kiekkokaukaloissa syksyn aikana. Koskinen paljastaa olevansa valmis hyppäämään nimenomaan Kiekko-Espoon maalinsuulle, jos NHL-kauden alku viivästyy pidemmälle talveen.

– Jos NHL:n alku viivästyy tolkuttomasti, olisi hienoa, jos pääsisi tässä (Kiekko-Espoossa) pelaamaan. Jos mahdollisuus tulee, niin totta kai kiinnostaa.

Lisää Kiekko-Espoon tilanteesta torstai-illan pitkässä Tulosruudussa kello 22.25.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja