Suojaa kesähiukset muotoilutuotteilla

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Nina Myllymäki sai kampaaja Toni Immon käsittelyssä itselleen uuden kesäisen hiusmallin. Lyhyempi ja tumma kampaus sai tukea muotovaahdosta, joka sopi meneväiselle naiselle. Kampaus viimeisteltiin hiuskiinteellä, joka ylläpitää värjätyn hiuksen hehkua.

Muotovaahdon tehtävänä ei ole pelkästään antaa tukea kampaukselle, vaan suojata hiuksia lämpökäsittelyiltä. Kaikissa muotovaahdoissa ei ole lämpösuojaa, joten valitse tuote, jota voi käyttää myös suoristusraudan kanssa. Näin estät hiuksiasi vaurioitumasta.

Ninan hiukset viimeisteltiin voimakasta pitoa antavalla hiuskiinteellä, jolla on myös väriä suojaavia ominaisuuksia. Tuote suojaa hiusta myös auringon UV-säteiltä.

Jos haluat lisäillä pitoa hiuksiin päivän aikana, suihki hiuskiinnettä ensin käsillesi ja haro tuote hiuksiin. Näin lakkaa ei tule liikaa, ja hiukset jäävät liikkuvaksi.

Voimakas pito ja värisuoja

Ninan hiukset muotoiltiin värjätyille hiuksille kehitetyillä NIVEA Color Protection -muotoilutuotteilla, jotka pidentävät hiusten värin kestoa. Tuotteet tarjoavat voimakasta pitoa sekä suojaa auringon UV-säteiltä, jotka haalistavat ja vahingoittavat hiuksia. Sarjaan kuuluu hiuskiinne ja muotovaahto. Lue lisää tuotteista!

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: NIVEA, Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat