Sumeaa menoa: Humalainen kuski ajeli poliisin haaviin pakettiautolla, jonka tuulilasi oli lähes kokonaan jään peitossa – epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Jäiset sateet ovat aiheuttaneet tällä viikolla vaaratilanteita, kun teiden pinnat ovat olleet petollisen jäisiä ja autoilijat ovat lähteneet liikkeelle puhdistamatta autojensa tuulilaseja kunnollisesti.

Porissa poliisi nappasi eilen liikenteestä miehen, joka oli ajellut päihtyneenä autolla, jonka tuulilasi oli lähes kokonaan jään peitossa. Kuljettajalla ei ollut myöskään ajo-oikeutta.

Poliisi yhytti miehen Pomarkun Vanhatiellä, kun liikenneryhmän partio pysäytti tämän pakettiauton tarkastusta varten.

Poliisin tiedotteen mukaan vain tuulilasin kuljettajan puoleisessa osassa oli jääpinnassa pieni aukko. Näkyvyys autosta oli siis erittäin huono. 

Poliisi suoritti miehelle puhalluskokeen, joka antoi tulokseksi 1.90 o/oo. 

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Miltä näyttää jäätävä tihkusade? Pekka Pouta havainnollistaa sokerin avulla, miten tunnistat autoilijoille tutun riesan 4:20
Miltä näyttää jäätävä tihkusade? Pekka Pouta havainnollistaa sokerin avulla, miten tunnistat autoilijoille tutun riesan.

Lue myös:

    Uusimmat