Sulhasen kauhunhetki: Salarakas keskeytti häät pukeutuneena samanlaiseen hääpukuun kuin morsian

Sulhasen ilme oli taatusti näkemisen arvoinen, kun romanttinen vihkiseremonia keskeytyi odottamattomalla tavalla.

Ghanalaisesta hääseremoniasta tullaan puhumaan vielä pitkään niin häävieraiden kuin sosiaalisen median käyttäjienkin keskuudessa. Hyvin alkanut hääseremonia keskeytyi, kun paikalle saapui morsiamen kanssa täysin samanlaiseen hääpukuun, huntuun ja käsineisiin pukeutunut nainen.

Nainen yritettiin poistaa paikalta, mutta jotenkin hän onnistui saamaan käsiinsä mikrofonin, johon hän lausui paljastuksen, joka muutti koko hääjuhlan suunnan täysin.

Välikohtaus asetti miehen tukalaan tilanteeseen

Paikalle saapunut nainen ei antanut periksi, vaan yritti vastusteluista huolimatta päästä niin lähelle sulhasta kuin mahdollista. Lopulta nainen riisui huntunsa ja paljasti vieraille olevansa sulhasen rakastajatar. Tämän lisäksi hän haukkuu miestä huijariksi.

Tämä todella kiusallinen hetki onnistuttiin tallentamaan videolle. YouTubeen ladattu video todistaa, kuinka vaivautuneen näköisenä huijariksi paljastettu mies seisoo häävieraiden edessä.


Video ei kuitenkaan kerro, kuinka tilaisuus tämän paljastuksen jälkeen jatkui. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan käytävälle puhkesi raju riita rakastajattareksi itseään väittävän naisen väliintulon jälkeen.

***

Lähteet: The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat