Sulhasehdokkaalta tiukka tiedustelu maajussi-Stiinalle: "Onko nyt semmoinen fiilis, että..."

Maajussi-Stiinan sulhasehdokas Tuomas tenttaa maajussia treffeillä.

Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit ja puolisoehdokkaat syventävät tunteitaan sekä tuntemustaan toisiaan kohtaan treffipäivien merkeissä.

Toista treffipäivää pääsee maajussi-Stiinan kanssa viettämään Tuomas. Kaksikko viettää yhteisen päivän Puijon hyppyrimäissä Kuopiossa hurjastellen sekä aterian Puijon tornissa nauttien. Tuomas fiilistelee päivää sekä sen ohjelmaa olan takaa, kun kaksikko kilistää treffeille tornissa. 

– Sun kanssa on tosi mukavaa olla, aivan täydellinen päivä, Tuomas hehkuttaa. 

Stiina ja Tuomas keskustelevat treffeillään muun muassa siitä, miten hyvin sulhasehdokkaat tulevat keskenään juttuun ja viihtyvät keskenään muun muassa Stiinan saunalla. Keskustelu ajautuu myös siihen, kuinka kiinnostuneita sulhasehdokkaat ovat maajussista. Aihe vaikuttaa vaivaannuttavan Stiinan. 

– Kyllä mua jännitti, että se keskustelun aihe menee siihen, että mikä meidän tilanne nyt on. Että miten on kumpikin kiinnostunut toisesta, Stiina miettii kameroille. 

Keskustelun edetessä Tuomas heittää lopulta Stiinalle tiukan kysymyksen. 

– Mehän ei hirveän hyvin tiedetä, että mitä sä ajattelet ja mitä sä etit. Onko nyt semmoinen fiilis, että tuolla on nyt tällä hetkellä farmilla kukaan semmoinen, kenessä olisi potentiaalia? Tuomas tiedustelee. 

Mitä maajussi-Stiina vastasi? Sen näet yllä olevalta videolta. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat