Sukupuolensa korjannut Caitlyn Jenner paljastaa: "Käytin vuosia rintaliivejä puvun alla"

Caitlyn Jenner tunnettiin vuoteen 2015 asti nimellä Bruce Jenner.

Vuonna 1976 olympiakultaa Bruce Jennerinä voittanut Caitlyn Jenner, 67, muutti syksyllä 2015 sukupuolensa virallisesti naiseksi ja nimekseen Caitlyn Marie Jenner.

Pian julkaistavissa muistelmissa The Secrets of My Life Caitlyn avautuu People-sivuston mukaan elämästään aikana, jolloin hän koki, ettei voinut olla oma itsensä.

Olympiavoittonsa jälkeen Jenner kiersi USA:ta puhumassa motivaatiosta teemalla, joka oli vapaasti suomennettuna "Löydä sisäinen mestarisi".

– Ihmiset eivät tienneet, että tumman puvun alla minulla oli päälläni pikkuhousut ja rintaliivit, Jenner toteaa muistelmissaan.

– He eivät tienneet, etten ollut Bruce Jenner vaan nainen, jonka nimi tulisi olemaan Caitlyn, jonka on oltava Bruce lukuun ottamatta yksittäisiä hetkiä, jolloin saatoin olla oma itseni. Puhuin otsikolla "Löydä sisäinen mestarisi". Se oli hevonkukkua.

Jenner paljastaa kirjassa varastaneensa meikkejä sekä Kris-vaimoltaan että tyttäriltään.

– Uskokaa pois, meidän kotonamme on enemmän meikkejä per asukas kuin missään muualla ikinä. Ostin myös meikkausoppaita ja säilytin kaikkia näitä sekä omistamiani naisten vaatteita lukollisessa kaapissa vaatehuoneessani, Caitlyn toteaa kirjassa Peoplen mukaan.

– Ihmiset eivät tienneet, että peiliin katsoessani näin kehon, jota halveksin, parransängen, joka näkyi vaikka ajoin parran miten usein tahansa sekä peniksen, joka oli tarpeeton, paitsi silloin, kun piti käydä pissalla metsikössä, Jenner toteaa.

Caitlyn Jenneriä pidetään maailman tunnetuimpana transihmisenä.

Lue myös:

    Uusimmat