Mainos

Sukellusveneessä murhatun Kim Wallin vanhemmat Suomessa: "Hänen silmistään loisti onni, kun tapasimme päivää ennen katoamista"

6:05
MTV tapasi Kim Wallin vanhemmat, jotka kirjoittivat tyttärestään kirjan.

Ruotsalaistoimittaja Kim Wall katosi 10. elokuuta 2017 oltuaan haastattelemassa tanskalaistutkija Peter Madsenia tämän sukellusveneellä. Melko pian selvisi, että Wall oli kuollut sukellusveneellä ja Madsen pidätettiin Wallin murhasta epäiltynä.

Viime vuonna Madsen tuomittiin Wallin murhasta elinkautiseen vankeuteen.

Wallin lähipiirin mukaan on kohtalon karmeaa ivaa, että Wall kuoli nimenomaan tehdessään juttua näennäisesti turvallisessa kohteessa vain muutamien kilometrien päässä Wallin lapsuudenkodista.

Tänään Suomessa

Nyt Wallin vanhemmat Ingrid ja Joachim ovat kirjoittaneet kirjan tyttärensä kuolemasta ja henkirikoksesta, joka kuohutti koko maailmaa. He vierailevat Suomessa tänään.

Kun sanat loppuvat, Kim Wallin tarina (WSOY) kirjassa vanhemmat kertovat elävänsä painajaisessa tyttärensä kohtalon takia.

– Niin alkaa painajainen, josta emme koskaan herää. Tyttäremme, siskomme, rakkaamme lähti juttukeikalle aivan normaalina työpäivänä freelance-toimittajan elämässä. Hän ei tullut takaisin. Hän päätyi otsikoihin sen sijaan, että olisi kirjoittanut niitä, vanhemmat kertovat.

Vanhemmat kirjoittavat kirjassa, että heidän tyttärensä oli erittäin päämäärätietoinen ihmisenä ja toimittajana. He kuvailevat tytärtään elämäniloiseksi ja onnelliseksi.

– Hänen silmistään loisti onni, kun tapasimme päivää ennen katoamista.

– Haluamme, että Kim muistetaan loistavana toimittajana ja upeana naisena, ei rikoksen uhrina, vanhemmat sanovat.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja