Sukat jalkaan ja sänkyyn! Tiesitkö nämä oudot seksifaktat?

12 prosenttia jenkkinaisista tekisi sen Obaman kanssa, ja sukat jalassa he todennäköisesti nauttisivat enemmän. Lue hauskat seksifaktat alta!

Thesmokingjacket.com esittelee tilastoja seksistä. Tiesitkö, että 12 prosenttia jenkkinaisista sanoisi "kyllä", jos presidentti ehdottaisi heille yhteistä hetkeä makuuhuoneessa? Presidentin kanssa ilottelu ei kuitenkaan taida kannattaa, sillä 40-vuotiaista jenkeistä viikoittain enemmän seksiä harrastavat juuri ne, jotka eivät äänestä presidentinvaaleissa.

Hikistä liikuntaa

Liikuntaa vai seksiä? Melkein sama asia: kunnon hurjastelu makuuhuoneessa voi polttaa jopa 200 kaloria. Saman verran kuluttaa, jos juoksee 15 minuuttia juoksumatolla.

Sängyssä kannattaa todella antaa kaikkensa, sillä 48 prosenttia jenkkimiehistä on nukahtanut kesken aktin. Kuitenkin kolme prosenttia naisista suunnittelee kotitöiden tekemistä seksin aikana.

Neitsyys menee kesähuumassa

Kaikki eivät tee "sitä": arvioiden mukaan 24-45-vuotiaista amerikkalaisista 1,1 miljoonaa miestä ja 800 000 naista ei ole harrastanut seksiä. Jos peti kuitenkin kutsuu, on luultavasti kyse kesähuumasta, sillä tutkimuksen mukaan kesäkuu on jenkkilässä yleisin aika menettää neitsyys.

Kun on tehnyt "sen", siitä täytyy kertoa kavereille nykytekniikan keinoin. Tutkimuksen mukaan 35 prosenttia alle 35-vuotiaista suuntaa aktin jälkeen Facebookiin ta Twitteriin. Miehet kertovat kokemuksistaan vällyjen välissä kaksi kertaa naisia todennäköisemmin.

Sukat jalassa sängyssä

Eräs omituinen tutkimus puoltaa sukat jalassa puuhailua. USAssa tehdyn tutkimuksen mukaan 80 prosenttia sukat jalassa seksiä harrastavista pareista sai orgasmin.

Ilman sukkia sänkyyn siirtyvistä vain 50 prosenttia kykeni samaan.


AVA

Lähde: Thesmokingjacket.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat