Stellan suuri suru: Hobbe katosi ruotsinlaivalle – "Voi olla missä tahansa Suomessa, Ahvenanmaalla tai Ruotsissa"

0:46
Stellan Hobbe-kissa karkasi autokannelle laivamatkalla Turusta Tukholmaan

Ruotsissa asuvan suomalaisen Stella Crowbyn paluu Suomen-kesälomalta kotiin sai surullisen käänteen jo ennen kuin Baltic Princess -laiva lähti Turun satamasta kohti Tukholmaa viikko sitten torstaina. Stellan Hobbe-kissa otti ja karkasi autokannelle eikä rakasta lemmikkiä löydetty koko matkan aikana henkilökunnan mittavista etsinnöistä huolimatta.

– Kissa voi olla missä tahansa Suomessa, (välipysähdyspaikalla) Ahvenanmaalla tai Ruotsissa, jos hän ajoneuvon mukana on lähtenyt, Crowby arvioi julkisessa Facebook-päivityksessään.

Crowby kertoo Hobben karanneen onnettomuuden yhteydessä 23. heinäkuuta noin kello 20. Autokannen portit olivat tapahtuman jälkeen vielä noin vartin auki, joten Hobbe on saattanut päästä ulos laivasta jo Turussa.

– Myös kaikkien ajoneuvojen konepellit nostettiin ylös ennen laivasta ajoa, toki rekassa on paljon paikkoja minne pelästynyt kissa voi kiivetä, Crowby muistuttaa.

Hobbe on viisivuotias ja viisikiloinen kissa, joka on rekisteröity Ruotsissa sekä Suomessa. Kissalta puuttuu muutama hammas heinäkuun alussa tehdyn operaation jälkeen. Kissa on arka tuntemattomia kohtaan, Crowby jatkaa.

– Maukuu hiljaa, se on enemmän tuollaista piipittämistä. Tämä on erittäin kiltti kissa ja meillä on häntä kova ikävä.

Täsmennetty jutun alkua, kyse ei ollut risteilystä vaan reittimatkasta laivalla.

Katso lisää Hobben kuvia oheisesta Facebook-päivityksestä:

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja