Stellan Skarsgård paljastaa haasteensa Mamma Mia! -elokuvissa MTV:lle: "En tiedä yhtään mitä teen, kun laulan"

Tapasimme Mamma Mia -elokuvan tekijät Tukholmassa –"Kolmannesta osasta puhutaan" 1:53

MTV tapasi Mamma Mia! -elokuvan tähdet Stellan Skarsgårdin ja Pierce Brosnanin Tukholmassa.

VIDEO: Tapasimme Mamma Mia -elokuvan tekijät Tukholmassa – "Kolmannesta osasta puhutaan"

Heinäkuussa ensi-iltansa saanut Mamma Mia: Here We Go Again! -elokuva keräsi kokoon kaikki elokuvan ensimmäisessä, kymmenen vuotta sitten ilmestyneessä osassa esiintyneet supertähdet.

MTV tapasi elokuvan tähdet Stellan Skarsgårdin ja Pierce Brosnanin Tukholmassa heinäkuussa. Näyttelijäkonkarit kertovat olleensa iloisia saadessaan palata elokuvan pariin vuosien jälkeen. Skarsgård paljastaa, että hän kokee musikaalissa näytellessään tiettyjä ongelmia, joita muuten hänen työssään näyttelijänä ei yleensä tule vastaan. 

– Minulle suuri ero on siinä, että en vittu tiedä yhtään mitä teen, kun laulan. Se on erittäin raskasta ja minun ei edes ole tarkoitus olla hyvä, sillä he eivät välitä siitä olenko hyvä, he haluavat vain pilkata minua. 

Skarsgård toteaa, ettei hänellä ole tapana laulaa ikinä edes karaokea. Hän kertoo, ettei hänen oikeastaan pitäisi laulaa ollenkaan, ikinä, missään.

Brosnan kertoo, ettei ole itse laulanut koskaan karaokea, mutta elokuvan tekeminen oli hänelle kaikista lähin kokemus kyseistä aktiviteettia. Brosnan myöntää, että projektiin mukaan lähteminen tuntui aluksi erittäin pelottavalta.

– Mutta se oli erittäin hauskaa. Benny ja Björn olivat siellä ja antoivat palautetta esityksestäsi ja toivoit sitten vain parasta. 

Brosnan myöntää olleensa ABBA-fani ruotsalaisyhtyeen kulta-aikana ja paljastaa, että elokuvan tekijöillä on ollut puhetta jo kolmannenkin osan tekemisestä. 

– Olemmeko me sitten mukana arkkuina ja uurnina? Skarsgård miettii. 

Kun kaksikolta kysytään heidän lempikappaleitaan ABBAlta, Brosnan kertoo pitävänsä erityisesti The Winner Takes It All -balladin. Toiseksi suosikikseen hän listaa kappaleen Our Last Summer. Skarsgård on asiasta eri mieltä. 

– Se ei ole suosikkini. Mikään, minkä olen joutunut laulamaan, ei ole suosikkini. 

Lue myös:

    Uusimmat