Spielberg, Jordan ja Diamond maksumiehinä

Elokuvaohjaaja Steven Spielberg, koripallotähti Michael Jordan ja muusikkolegenda Neil Diamond ovat maksaneet kaikkien aikojen suurimmat summat avioeroistaan. Aikakausilehti Forbes listasi maailman kalleimmat avioerot tuoreessa numerossaan.

Lehti arvioi, että Michael Jordanin tuleva avioero on historian rahakkain. Jordanin ero 18 vuotta kestäneestä avioliitosta tulee maksamaan hänelle yli 150 miljoonaa dollaria.

Hyvänä kakkosena avioerolistalla on muusikko Neil Diamond. Hän joutui maksamaan vuonna 1996 entiselle vaimolleen lähes yhtä suuren summan kuin Michael Jordan. Diamond on myöhemmin kommentoinut, että avioliitto Marcia Murpheyn kanssa oli "jokaisen pennin arvoinen".

Kolmantena listalla on Steven Spielbergin ensimmäinen avioliitto, joka päättyi jo vuonna 1989. Ex-vaimo Amy Irving tienasi liitosta arvioiden mukaan 100 miljoonaa dollaria.

Huikeita summia päättyneistä liitoista ovat joutuneet maksamaan muun muassa näyttelijät Harrison Ford, Kevin Costner sekä ex-Beatle Paul McCartney. McCartneyn avioeron lopullinen hinta tosin ei ole vielä selvillä, mutta Heather Millsin uskotaan tienaavan liitosta yli 60 miljoonaa dollaria.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja