Spice girls -tähti Mel B upeissa uimapukukuvissa tyttärensä ja äitinsä kanssa

Spice girls -laulaja Melanie ”Mel B” Brown tähdittää tyttärensä Phoenix Brownin ja äitinsä Andrea Brownin kanssa uimapukukampanjaa.

Spice girls -yhtyeen entinen laulaja Melanie ”Mel B” Brown, 48, on mukana brittiläisen uimapuku- ja alusvaatebrändi Pour Moin viimeisimmässä kampanjassa. Samassa kampanjassa esiintyvät myös hänen vanhempi tyttärensä Phoenix Brown, 24, ja hänen äitinsä Andrea Brown, 65.

Mel B kertoi Women’s health -lehdelle, että brändin Own your confidence -kampanja kannustaa tuntemaan itsensä upeaksi ja itsevarmaksi ja juhlii kaikenkokoisia, -muotoisia ja -ikäisiä naisia. 

Kampanjan kuvia ei ole muokattu, ja niistä huomaa, miten Mel B ja hänen tyttärensä ovat kuin kaksi marjaa. 

Lisäksi kampanja tekee lahjoituksen Women’s Aid -hyväntekeväisyysjärjestölle, jota myös Mel B tukee kiihkeästi. Mel B kertoi Women’s healthille, että perheväkivallasta selviytyneenä lahjoitus teki kuvauksista entistä merkityksellisemmät. Hän oli aiemmin eristettynä perheestään ja ystävistään.

– Minulta, kuten monilta selviytyjiltä, voima on otettu täysin pois. Sen takia kuvaukset olivat erittäin tärkeät minulle, jotta sain kerääntyä yhteen tyttäreni ja äitini kanssa ja näyttää sen yhteenkuuluvuuden, Mel B kertoi. 

Mel B:llä on kolme tytärtä: vuonna 1999 syntynyt Phoenix ensimmäisen aviomiehensä Jimmy Gulzarin kanssa, vuonna 2007 syntynyt Angel suhteestaan Eddie Murphyn kanssa sekä vuonna 2011 syntynyt Madison liitostaan Stephen Belafonten kanssa. Mel B on kertonut, että Belafonte oli väkivaltainen häntä kohtaan jo hääyöstä alkaen. 

Mel B:n lisäksi Spice Girls -yhtyeeseen kuuluivat Geri Horner, os. Halliwell, Emma BuntonVictoria Beckham ja Melanie Chisholm.

Yhtye perustettiin vuonna 1994 ja se hajosi 2000-luvun alussa. Kokoonpano on kuitenkin hajoamisen jälkeen yhdistänyt voimansa useampaan otteeseen esiintyen muun muassa Lontoon olympialaisten päätöskonsertissa vuonna 2012.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat