Sovinto syntyi: Venus Williamsille ei tuomiota miehen kuolemaan johtaneesta kolarista

Venus Williamsille ei tuomiota miehen kuolemaan johtaneesta kolarista 0:52

Tennistähti Venus Williams on päässyt sovintoon vastapuolen kanssa kesäkuussa 2017 Floridassa tapahtuneesta kuolonkolarista. Asian käsittely on päättynyt, eikä syytteitä nosteta, uutisoivat muun muassa CNN ja uutistoimisto AP.

Maasturilla ajanut yhdysvaltalainen Williams oli 9.6.2017 Floridassa osallisena kolarissa. Toisessa autossa ollut, vaimonsa Linda Barsonin kuljettama Jerome Barson kuoli vammoihinsa 13 päivää myöhemmin. 

Poliisi tiedotti ensin, että Williams olisi tukkinut autollaan ajokaistan ja ollut syyllinen risteyskolarissa onnettomuuteen. Tutkimukset kuitenkin paljastivat, että Williams oli ajanut liikennesääntöjen mukaan ja hänen eteensä oli leikannut auto liikennesääntöjen vastaisesti.

Williams oli ensin pakotettu pysähtymään. Kun hän lähti liikkeelle, liikennevalo vaihtui toisella puolella risteystä Barsonien kohdalla vihreäksi, ja Williams törmäsi heidän autoonsa.

Barsonin perhe nosti Jeromen kuoleman jälkeen Williamsia vastaan syytteen kuolemantuottamuksesta. Nyt osapuolet ovat kuitenkin päässeet sovintoon, eikä tapauksessa nosteta syytteitä.

Lue myös:

    Uusimmat