Sotshissa rysähti: Formulakuski kertoi pelottavan ulosajon syyn – "Auto vain meni suoraan"

Jack Aitken ja Luca Ghiotto selvisivät ilman isoja kolhuja Venäjän sunnuntaisessa F2-kisassa nähdystä rajusta ulosajosta. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren suoratoistopalvelu vapaasti katseltavissa 25.-27.9.

Aitken ja Ghiotto törmäsivät hurjalla vauhdilla ratavalleihin kisan 7. kierroksella, kun heidän autonsa osuivat yhteen ohitustaistelussa. 

Kuskit nousivat pahasti vaurioituneista autoistaan omin avuin, ja Hitech GP ja Campos Racing viestivät nopeasti, että kuljettajat ovat kunnossa. 

Camposia edustava Aitken, 25, kiitti seuraajiaan tsemppiviesteistä Twitterissä.  

– Olen iloinen, että olen kunnossa tuon jälkeen, ja iloinen myös siitä, että Lucakin on. Pieni osuma autojemme välillä aikaisemmin mutkassa aiheutti minulle takarenkaan puhkeamisen, minkä jälkeen auto vain meni suoraan. Näitä sattuu, mutkassa sisäpuolta ajanut Aitken kirjoitti. 

McLarenin F1-kuski Lando Norris huomioi radan turvatoimet. 

– Onneksi molemmat ovat kunnossa. Turvallisuutta testattiin onnistuneesti, ja molemmat kuljettajat hyppäsivät autoistaan nopeasti., Norris totesi

Kesken jääneestä kilpailusta jaettiin puolikkaat MM-pisteet. Mick Schumacher johtaa sarjaa 191 pisteen saaliillaan ennen Callum Ilottia (169) ja Yuki Tsunodaa (147). Jäljellä on vielä neljä kisaa Bahrainissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja