Sormeen iski "pipi" pahimmalla hetkellä – Ella-tyttö näytti yleisölle keskisormea koko jouluevankeliumin ajan

0:31
Oletko syntynyt jouluaattona? Tiedät siis varmasti omasta kokemuksestasi, millaista tuskaa syntymäpäivän viettäminen jouluna on – varsinkin lapselle!

5-vuotias Ella halusi esitellä kipeää sormeaan äidilleen kesken joulunäytelmän. Valitettavasti kyseessä oli keskisormi...

5-vuotiaan Ellan joulunäytelmästä tuli nettisensaatio, kun lapsi näytti keskisormea koko koululleen.  Ella Legge oli loukannut sormensa ja halusi esitellä "pipiä" äidilleen Carla Bovingdonille. Suunnitelman tiellä oli vain yksi mutta: Ella esitti samalla enkeliä joulunäytelmässä, eikä siis päässyt äitinsä luo.

Nokkela tyttö ratkaisi ongelman näyttämällä sormeaan äidilleen lavalta. Valitettavasti kyseessä oli keskisormi.

"70 prosenttia ajasta hän oli keskisormi pystyssä"

Kuvat surkean näköisestä, keskisormea näyttävästä pikkuenkelistä nousivat pian viraalihitiksi. Ella lisäsi huumorikerrointa nostamalla kesken näytelmän kipeän sormensa rinnalle myös terveen keskisormensa.

– Esitys kesti noin puoli tuntia, ja sanoisin, että 70 prosenttia ajasta hän oli keskisormi pystyssä. Ajattelin "voi luojani, Ella, ole kiltti ja lopeta". Koska hän toimi niin viattomasti, uskon ihmisten ajatelleen vain "voi, luoja häntä siunatkoon", äiti kuvaili haastattelussa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Yleisö tyrskähteli naurusta

Äidin mukaan Ellan toiminta ei mennyt yleisöltä ohi, ja astetta kiukkuisemman oloinen enkeli aiheutti yleisössä nauruntyrskähdyksiä.

Carlan mukaan Ella itse ei ymmärtänyt aiheuttaneensa hupaisan tilanteen, vaikka äiti yrittikin suitsia jälkikasvunsa käsimerkkejä yleisöstä käsin.

– Yritin muotoilla sanat "pane sormesi alas" hienovaraisesti, mutta sitten vain hyväksyin, että hän tulee vain seisomaan lavalla sormi pystyssä, äiti kuvailee.

5-vuotiaan kommentti: "En kyllä tiedä, miksi se on hauskaa"

Carla jakoi kuvat tytön "näyttelijänsuorituksesta" Twitterissä. Pian otokset lähtivät leviämään kulovalkean tavoin.

– Ella halusi sanoa "kiitos" kaikille kuvasta tykänneille, mutta totesi tämän jälkeen: "En kyllä tiedä, miksi se on hauskaa", äiti kuvailee tytön tunnelmia.

Carla on luvannut selittää asian Ellalle, kun tämä on vähän vanhempi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja