Soppamies Syrjänen

Liemessä-ohjelman huippusuosittu Harri Syrjänen on tänä kesänä jo viidettä kertaa Soppamies. Soppamies on kesäinen ruokaohjelma, jossa Harri shoppaa ja kokkaa eri puolella Suomea. Soppamies loihtii erinomaiset ateriat ja yllätykset tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Luvassa on tupaantuliaisia, tuttava-pariskuntien illanviettoa, liukkaanajonkoulua sekä backstagea.

Pääosissa ovat kokkaaminen, vieraat ja isäntä itse. Ja tietenkin kesäinen Suomi kauneimmillaan. Tänä vuonna Soppamies kokkaa tunnettujen suomalaisten kutsumana.

Kokiksi Harri ryhtyi koska äiti pakotti. Harri on ehtinyt uransa aikana kokata sekä Suomessa että ulkomailla. Harri on työskennellyt mm. kaksi vuotta Lontoon huippuravintoloissa sekä kotimaassa mm. helsinkiläisessä G.W. Sundmansissa.

Harri on tuttu myös Kokkisota- sekä Liemessä-ohjelmista.

Nykyisin Harri varsinainen ammatti on food stylist. Titteli kuulostaa hienolta. Suomeksi se tarkoittaa, että Harri järjestää ruokaa kuviksi. Ruoka-annokset saavat hänen käsissään toivotun ulkoasun kameran edessä.

Soppamies Harri Syrjänen on kieränyt Suomea jo neljä kesää ja käynyt yli 40 paikkakunnalla eri puolilla maata.

Harri Syrjänen julkaisi ensimmäisen keittokirjansa syksyllä 2003, kun ohjelmasarjan parhaat palat koottiin Soppamies-kirjaksi, mukana ovat 21 ohjelman herkulliset ja unohtumattomat reseptit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja