Sopivassa suhteessa: Perheenhallintaa

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa blogisti kertoo, miten huolehtii perheestään – ruokapöydässä ja muuallakin!

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli kertoo perheenhallinnasta, jota harjoittaa innokkaasti.

"Jokainen varmaan tietää stereotyyppisen, välimerellisen muhkean ja mustiin pukeutuneen mamman, joka matriarkaalisin ottein pyörittää sukunsa tapahtumia? That's me. Tosin, suku ja perhe ovat ehkä vähän pienemmät ja epäsovinnaisemmat, mutta henkiset viikseni ovat sitäkin turpeammat. Hallitsen ja hajoitan taivaasta ammentavalla kauhallani, niin avioliittoni kriisipesäkkeitä kuin sisarusteni parisuhteitakin. Kuvittelen olevani se mahtimamma, jonka puoleen perheeni kääntyy ongelmatilanteissa – minulta löytyy aina mielipide ja sen mukainen ratkaisu. Halusivat he sitä tai eivät."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja