Mainos

Sopivassa suhteessa: I hate pikkujoulu

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Pikkujouluille hän sen sijaan ei lämpene, kuten uusin blogimerkintä todistaa.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli kertoo, ettei todellakaan lämpene pikkujoulujuhlille.

"Mutta ihan totta hei, mikä hitto niissä firman bileissä oikein riemastuttaa? Soitetaan repeatilla Juicen Sikaa siinä samassa homevaurioisessa konttorissa, jossa istutte virallisesti 7,5 h päivässä. Ja epävirallisesti 12, tekemässä palkatonta ylityötä joka hyvällä tsägällä huomioidaan joulun alla työnantajan sydäntälämmittävällä kortilla, jossa lukee kuinka ”te kaikki yhdessä” olette niin ihania ihmisiä, että annoitte tänä vuonna lahjarahanne hyvään kohteeseen, apua tarvitseville?"

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.