Sophie Ellis Bextor: Pukeuduin raskaana kuin hullu

Laulaja Sophie Ellis Bextor on tunnettu naisellisesta tyylistään. Muotimokia sattuu myös paremmissa piireissä: tähti paljastaa Company-lehdelle pukeutuneensa raskausaikana kuin sekopää.

Vintage-tyylisesti pukeutuva Sophie Ellis Bextor on aina rakastanut muotia. Viime aikoina hän on kuitenkin tajunnut, ettei tyyli tarkoita aina nätiltä näyttämistä, vaan hyvän maun rajoilla voi taiteilla.

– Käytän vintagea ja ketjuliikkeiden vaatteita. Omistan edelleen vaatteita, joita olen ostanut kymmenen vuotta sitten Topshopista ja New Lookista, Sophie kertoo englantilaiselle Company-lehdelle.

Lisäksi tähti shoppailee luksusvaatteita myyvässä nettiputiikissa Net A Porterissa.

– Minun pitäisi hieman hillitä itseäni sen suhteen. Ensin sitä ajattelee "470 euroa mekosta, onpa kallista!", mutta sitten totut hintatasoon ja huomaat ajattelevasi "Hmmm, 300 euroa ei kuulosta niin pahalta." Mutta se on silti paljon rahaa.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, Sophie kertoo myös katuvansa asukokonaisuuksiaan. Joskus hän katuu kuukausi sitten käyttämiään vaatteita.

– Kaikki vaatteeni olivat outoja, kun odotin Sonnya. Minulla oli blondit hiukset, fosfooriset punaiset korvalaput, punainen tartaani ja vaaleansininen takki. Näytin hullulta.

– Kysyin mieheltäni Richardilta, miksi hän päästi minut ulos sen näköisenä. Hänestä se oli ollut hauskaa, Sophie kertoo haastattelussa.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lähde: Company, 7/2009

Lue myös:

    Uusimmat